Modern tuinontwerp met wellness faciliteiten

Royal Botania

Bij Sparq Tuinen gaan design en realisatie hand in hand, gecombineerd met de wensen van de opdrachtgever. Voor deze opdrachtgevers, die graag het hele jaar door wilden genieten van hun tuin, ontwierpen zij een geheel nieuwe tuin die werkelijk van alle gemakken is voorzien. Dit resulteerde in een tuinontwerp met een strakke basis en een uitgekiende balans tussen weelderig groen en luxe, doormiddel van een zwembad, een jacuzzi en diverse terrassen. Deze terrassen werden aangekleed met de buitenmeubelen van Royal Botania.  

Wellness-tuin 

Iets wat van de opdrachtgevers niet mocht ontbreken in deze tuin was een zwembad. Zwemmen is voor hen een geliefde activiteit en daarom werd in het tuinontwerp een zwembad met jet-stream opgenomen. Daarnaast is het zwembad zelfreinigend, waardoor vuil geen kans heeft om aan de bodem te blijven zitten. Om het wellness-aspect van de tuin nog wat meer te bevorderen werd een jacuzzi in het ontwerp geïntegreerd en liet men voldoende ruimte over voor groen.  

Luxe terrassen 

Een ander belangrijk element van de tuin zijn de waanzinnige terrassen. De opdrachtgevers kozen voor een overdekt terras dat aansluit bij de woning. Hieronder kan van de tuin genoten worden, ook wanneer het weer wat slechter is. Daarnaast kozen zij ervoor een lounge-area achter in te tuin te plaatsen, waar juist volop genoten kan worden van de zon. Op beide terrassen werd meubilair geplaatst van Royal Botania. De houten meubelen benadrukken de natuurlijke elementen en kunnen daardoor opgaan in het tuinontwerp.  

Meer over Royal Botania 

Royal Botania ontwerpt iconische, luxe tuinmeubilair voor een grote verscheidenheid aan klanten. Om de kwaliteit te waarborgen gebruiken zij materialen van de hoogste kwaliteit en dat combineren zij met topvakmanschap. Hierdoor kunnen zij strakke, hedendaagse en opvallende meubelcollecties creëren die aansluiten bij vrijwel ieder tuinontwerp. Daarnaast zijn de meubelen die zij produceren niet alleen stijlvol, maar ook erg duurzaam.  

Editor: Media team

Datum: 14-11-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Stan de Haas