Modern-warme blikvanger met stalen deuren

Van Aarle Bouwbedrijf

In deze wonderschone, natuurrijke plek zagen de bewoners van deze imposante villa de ideale locatie voor het realiseren van hun droomwoning: een huis met veel woonruimte en een strakke, doch warme aanblik. Door de prettige samenwerking met Van Aarle’s Bouwbedrijf, die zowel de ruwbouw als de afbouw voor zijn rekening nam, was die droomwoning, met stalen deuren, al snel een feit. 


Ontwerp

Stalen deuren, raampartijen, Van Aarle Bouwbedrijf

Alle leveranciers van het ontwerp

Fijne samenwerking 

De villa, gelegen op de hoek van een mooie laan, springt direct in het oog dankzij de geslaagde combinatie van een strak lijnenspel, natuurlijke materialen en een sfeervolle rieten kap. Het ontwerp van het aansprekende totaalbeeld is het werk van project- en tekenbureau Rivocon. Vervolgens vertaalde Van Aarle’s Bouwbedrijf het concept in een passende uitvoering. Het bouwbedrijf ontfermde zich niet alleen over de complete realisatie van de villa, maar verzorgde ook – in samenwerking met enkele onderaannemers – diverse interieurelementen, zoals de badkamers, betonvloer, trap en stalen deuren. Omdat de bewoners al vaker met Van Aarle’s Bouwbedrijf hadden samengewerkt, was er direct sprake van een groot wederzijds vertrouwen. Daarnaast konden de bewoners gedurende het bouwtraject rekenen op korte lijntjes en deskundig advies, wat het verloop van het project extra plezierig maakte. Zo verrijkte het bouwbedrijf het bestaande ontwerp met een scharnierkap en louvredaken aan de achterzijde, die de villa extra allure geven. 


Exterieur

Stalen deuren, raampartijen, Van Aarle Bouwbedrijf

Wasserstrichsteen 

Om een idee te krijgen van de juiste materialen, bezochten de bewoners enkele eerder opgeleverde projecten van het bouwbedrijf. Dit leidde onder meer tot de keuze voor een wasserstrichsteen: een elegante baksteen die wordt geproduceerd met een speciale vormtechniek, wat zorgt voor een licht generfde textuur. De natuurlijke uitstraling van deze steen harmonieert schitterend met de strakke, witgestucte gevels, stalen deuren en de grote raampartijen. 


Interieur

Stalen deuren, raampartijen, Van Aarle Bouwbedrijf

Alle leveranciers van het interieur

Vloeren

VBH Totaalvloeren

Kokendwaterkraan

Quooker Nederland

Beveiliging, wifi & data

Omnia Connect

Inbouwnissen badkamer

LoooX

Douchegoot

Easy Drain

Ruimtelijkheid  

Ook het interieur is met veel zorg vormgegeven. Om de ruimtelijkheid te benadrukken, is de woning voorzien van een vide en handgemaakte stalen deuren. Op de begane grond hebben de bewoners onder meer de keuze uit een heerlijke leefkeuken en een speels ingedeelde living. Verspreid over de bovenetages bevinden zich verschillende slaapvertrekken, elk voorzien van een en-suitebadkamer. Vanuit de luxe masterbedroom genieten de bewoners van een vrij uitzicht over de riante tuin met zwembad en de weilanden achter het huis. Hierdoor begint en eindigt iedere dag in deze droomwoning met een gevoel van ultiem woongenot! 

Editor: Media team

Datum: 02-08-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Dana Otten

Fotografie: Jaro van Meerten