zwarte keuken | Bekhuis & KleinJan, the art of living

Modern-warme blikvanger met zwarte keuken | Bekhuis & KleinJan®

Een sfeervol thuis dat alle ruimte biedt om heerlijk in te wonen, werken en ontspannen: zo luidde in een notendop de woonwens van de bewoners van deze schitterende villa. Het concept van het prachtige in- en exterieur bedachten ze zelf en ook de fantastische buitenruimte, die in een later stadium werd gerealiseerd, komt uit eigen koker. Hierdoor wisten de bewoners een werkelijk fenomenaal totaalbeeld te creëren waarin alles optimaal met elkaar samenwerkt en maximaal van het leven kan worden genoten. Vooral de zwarte keuken is een prachtige eyecatcher waarin je wil leven!

zwarte keuken | Bekhuis & KleinJan, the art of living

StucDeco: Wendy Schoenaker Decorateurs. Leverancier openhaard: Van Tiel Haarden Wendy.

Blikvanger pur sang

De prachtige villa is gelegen in een groene omgeving onder de rook van het Brabantse ’s-Hertogenbosch. Lange tijd was het perceel onderdeel van een weiland, totdat het bestempeld werd als bouwkavel. Het bleek de perfecte plek voor dit hartelijk gezin met drie opgroeiende kinderen en een heerlijk vol leven, om een langgekoesterde droom in vervulling te laten gaan. “Wij liepen al jaren met de wens om zelf te bouwen,” vertellen zij enthousiast. “We wisten heel goed wat we wilden: een modern-warme villa met strakke, witgekleurde gevels voorzien van grote glaspartijen en een rieten kap.”

Gietvloer: Dormi Kunststofvloeren. Keuken-en interieurbouw: B Kerkhof Interieur- En Exterieurbouw.

zwarte keuken | Bekhuis & KleinJan, the art of living

StucDeco: Wendy Schoenaker Decorateurs.

Dynamische opzet

Die ideeën zijn in samenwerking met architectenbureau Bekhuis & KeinJan tot leven gewekt. Via het architecten- bureau kwamen we ook op het idee om in de kap ronde vormen toe te passen. Toen we dat eenmaal bij een andere villa hadden gezien, waren we direct verkocht.” De combinatie van strakke lijnen en getoogde vormen levert een bijzonder verrassend totaalbeeld op.

Zwembad: Elzen Zwembaden. Archtiect poolhouse: Bot Architectuur. Leverancier kozijnen poolhouse: Alumiant.

zwarte keuken | Bekhuis & KleinJan, the art of living

Hardhouten meubelen: Mintar.

zwarte keuken | Bekhuis & KleinJan, the art of living

Hardhouten meubelen: Mintar. Tuinontwerp en aanleg: Beekveld Tuindesign. Hoofdaannemer: Van Zoggel Bouwadvies & Begeleiding. Architect: Bekhuis & KleinJan®.

Sterke, tijdloze basis

Ook de binnenkant van de villa is met veel aandacht, zorg en gevoel voor stijl vormgegeven. De passie voor interieur en styling is hier duidelijk in terug te zien. Vrijwel alles werd door de
bewoners zelf bedacht. Absolute eyecatcher is de strakke, zwarte keuken. Het grote eiland biedt meer dan genoeg ruimte voor het hele gezin en de ontvangst van gasten.

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Dana Otten, geschreven voor magazine nr.4 2021
Fotografie: Jurrit van der Waal

___

Wil je meer zien van Bekhuis & KleinJan?