Moderne badkamer met royale inloopdouche

De Eerste Kamer Badkamers

Heerlijk genieten en volledig tot rust komen, dat doe je het beste in de badkamer. Voor deze badkamer geldt dat niet anders. Zodra je binnenkomt kom je in aanraking met de industriële, warme sfeer die in deze ruimte de boventoon voert. De Eerste Kamer Badkamers heeft dan ook wederom prachtig werk geleverd. Het fantastische ontwerp werd realiteit door goed naar de wensen van hun klanten te luisteren en de mogelijkheden van de ruimte in acht te nemen. Het resultaat is een fantastische moderne badkamer, die voorzien is van optimaal comfort. Het is een heerlijke plek om alleen al te zijn.  

 De royale inloopdouche 

Het eerste dat opvalt wanneer je de badkamer binnenkomt is de royale inloopdouche. Dit komt doordat de douche volledig maatwerk is en op een mooie manier verwerkt werd in een uitsparing. Daarnaast werd gekozen voor verschillende materialen, die allemaal op een andere manier bijdragen aan de uiteindelijke uitstraling van de douche. Er is onder andere gekozen voor twee verschillende soorten tegels. De grijze wandtegels zijn extra bijzonder omdat er ronde uitsparingen inzitten, wat voorziet in een industriële touch. Het donkere glas en de kranen van Hotbath, in het chroom, maken het ontwerp helemaal af. 

Een hotel-chic gevoel 

Een andere blikvanger in deze moderne badkamer is het wastafelmeubel. Ook dit meubel is maatwerk en werd van houtskool eiken gemaakt. De diepdonkere kleur van het eiken voegt op stijlvolle manier een hotel-chic gevoel toe. Dit gevoel wordt alleen maar versterkt door de ronde spiegel, de koperkleurige designlampen en de ronde waskommen. Het is goed te zien dat zorgvuldig over het totaalbeeld werd nagedacht. Alles klopt, van de tegels, tot de meubels en de hoogwaardige afwerking.  

Moderne badkamer, badkamers, De Eerste Kamer Badkamers

Bezoek de showroom 

Wil jij ook graag een moderne badkamer die al jouw wensen overtreft? Breng dan een bezoek aan de showroom van De Eerste Kamer Badkamers. Hier maak je kennis met hun assortiment en kun je alle producten in het echt beleven. Bovendien heb je hier ook de mogelijkheid om advies in te winnen.  

Editor: Media Team

Datum: 27-10-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Reactie The Art of Living