Moderne elektrische garagedeur, the art of living, different doors, modern

  • Different Doors B.V.
  • Randweg Zuid 28
  • 6021 PT  Budel

Moderne elektrische garagedeur | Different Doors

Voor deze moderne vrijstaande woning heeft Different Doors een elektrische garagedeur gerealiseerd die perfect aansluit bij de rest van de woning. Door hetzelfde materiaal te gebruiken voor zowel de gevel als de garagedeur, lopen deze naadloos in elkaar over. De garagedeur is hierdoor geïntegreerd in de wand.

Trespa gevelplaten

De eerste verdieping en gedeelten van de begane grond van deze woning zijn bekleed met Trespa. Dit zijn gevelplaten die worden opgebouwd uit natuurlijke materialen waaronder houtvezel. De plaat wordt geperst en aan beide kanten voorzien van een harde toplaag. Dit maakt het materiaal uiterst weersbestendig en duurzaam.

Unieke elektrische garagedeur

Trespa kan in allerlei kleuren en maten worden uitgevoerd en is door zijn duurzaamheid perfect te gebruiken als gevelbekleding. De Trespa die voor deze woning en garagedeur is gebruikt heeft de uitstraling van cement-vezelplaat. Dit zorgt voor een mooi contrast met de verder strak witte muren van de woning. Voor iedere woonstijl een unieke elektrische garagedeur!

Moderne elektrische garagedeur, the art of living, different doors, modern

Eigen fabriek

Voor dit project is de Trespa aangeleverd door de aannemer en vervolgens in de eigen fabriek van Different Doors verwerkt tot een sectionaal garagedeur. Deze manier van produceren maakt het mogelijk exact hetzelfde materiaal te gebruiken voor de deuren als voor de gevelbekleding zodat er geen sprake is van enig kleur- of stijlverschil. De elektrische garagedeur van 4,8 meter breed ligt gelijk aan de wand. Hierdoor gaat de garagedeur onzichtbaar op in de gevel en wordt deze pas zichtbaar wanneer de garage zich opent. Dit zorgt ervoor dat je uitstraling van de woning optimaal wordt en geeft een bijzonder effect.

Tekst: Dorien van Riel
Fotografie: Erik van den Hurk

___

Different Doors, garagedeur op maat, garagedeuren, voordeuren, the art of living

Meer projecten bekijken van Different Doors?