Moderne en fraaie tuin met stijlvol hekwerk

DJS Hekwerken

Deze schitterende moderne woning wordt omringd door een fraai landschap dat een fantastisch uitzicht biedt. Het tuinontwerp werd hier volledig op afgestemd waardoor de bewoners nu kunnen genieten van een waanzinnig totaalproject. De tuin oogt modern, is gebouwd met hoogwaardige materialen en is bovendien van werkelijk alle gemakken voorzien. Bovendien werd er veel ruimte gecreëerd voor groen, fraaie beplanting en een natuurzwembad. Ook werd er een mooi hekwerk van DJS Hekwerken geplaatst die dient als beschermheer van zowel de woning als de tuin. 

Hekwerk, poorten, DJS Hekwerken, The Art Of Living

Hekwerk en toegangspoort 

Voor de veiligheid en om op een mooie manier toegang te verlenen tot het perceel hebben de opdrachtgevers gekozen voor een hekwerk en toegangspoort van DJS Hekwerken. De poort past qua esthetiek volledig bij de sfeer en de uitstraling van de woning, die werd uitgevoerd met Fraké gevelbekleding. De poort kenmerkt zich dan ook door zijn heldere, krachtige lijnen en doordachte details, die aansluiten bij het exterieur van de woning maar tegelijkertijd zijn onafhankelijkheid laten zien. Het hekwerk is daarentegen vrij eenvoudig gehouden. Bijzonder is wel dat het hekwerk groen de mogelijkheid biedt om zich hiertegen te vestigen. Op deze manier krijgt de tuin een natuurlijke uitstraling en gaat hij volledig op in zijn omgeving.  

Een fijne samenwerking 

Deze tuin, de poort en het hekwerk vormen een fijne symbiose die tot stand kwam door een goede samenwerking tussen de leverancier, ROALD Tuindesign en DJS Hekwerken. Samen hebben zij geëxperimenteerd met materialen, eigentijdse tuinontwerpen en sfeervolle beplanting. Hierdoor is een bijzonder groenproject ontstaan dat volledig voldoet aan de wensen en eisen van zijn bewoners. Alle elementen op het perceel vloeien op mooie wijze samen, naar tevredenheid van de opdrachtgevers. Het is hierdoor een plek geworden waar zij volledig tot rust kunnen komen.  

Wil je meer lezen over hekwerken en poorten? Klik dan hier!

Editor: Media Team

Datum: 28-08-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: DJS Hekwerken