Moderne Finse villa met licht overgoten interieur

Karizma Luce

Steeds vaker verlangen we ernaar om de binnen- en buitenruimte aan elkaar te verbinden. Al helemaal wanneer de woning op zo’n prachtige locatie gelegen is als deze moderne Finse villa. De Finse natuur is een grote bron van inspiratie geweest voor het prachtige interieur. Dit is te zien aan het gebruik van natuurlijke materialen, het kleurenpalet en de grote raampartijen die de omgeving omlijsten. Ook ’s avonds ziet het interieur er betoverend uit door de designarmaturen van Karizma Luce. Het licht benadrukt de aspecten in het interieur die echt aandacht verdienen. Het is er hierdoor heerlijk wonen. 

Licht, Verlichting, Karizma Luce, The Art Of Living

De perfecte balans 

Zoals eerder benoemd omarmt de villa de omgeving waarin hij zich bevindt. Het plafond is dan ook bedekt met licht eikenhout en de grote raampartijen laten je volop genieten van het daglicht. Iedereen voelt de gastvrije en huiselijke sfeer die elke ruimte van deze villa uitstraalt. Het geheim is een perfecte balans tussen comfort en minimalisme. Dit uit zich in strakke lijnen, minimale decoratie en zorgvuldig geselecteerde kunstwerken die worden belicht door de kantelbare Dea Cura van Karizma Luce. 

Sfeervolle verlichting 

De algemene verlichting wordt verzorgt door de inbouwspot Dea Amor. De inbouwspots zijn op naadloze wijze geïntegreerd in de panelen van het plafond. Samen met de andere compacte spot, de Dea Cura, is de woning altijd gehuld in een warm en comfortabel licht. Daarnaast zorgt een Dali-systeem ervoor dat het licht naar wens gedimd kan worden. Door de combinatie van deze sfeervolle verlichting en de haard is de woonkamer het verwelkomende hart van het huis.  

Licht, Verlichting, Karizma Luce, The Art Of Living

Meer over Karizma Luce  

Bij Karizma Luce ben je aan het juiste adres voor premium designverlichting van hoogwaardige kwaliteit. Kies je voor de producten van dit bedrijf dan kun je genieten van onweerstaanbaar licht voor ieder moment. Niet alleen qua design, maar ook qua prestaties voldoen hun producten aan ieders wensen. Kijk voor meer informatie op de website.  

Editor: Media Team

Datum: 04-12-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Armaturen: Karizma Luce’s Dea Amor,Dea Cura XS, Dea Cura S 
Verlichting: DJS Automation Oy 
Architect: Maija Tolmunen (including lighting planning) 
Interieur: Liisa Hartikka 
Installatie: Sähkötyö Paloviita Oy