Moderne inrichting met shutters

Blend Window Fashion

De bewoners van deze woning met moderne inrichting wilden graag kunnen genieten van veel daglicht, maar hechten ook veel waarde aan privacy. Gordijnen zouden daar de perfecte oplossing voor kunnen zijn, maar de shutters van Blend Window Fashion bleken toch een beter alternatief. De shutters zorgen voor de perfecte zonregulering en zien er met een strak design ook nog fantastisch uit. De shutters zijn een prachtige toevoeging voor in ieder interieur.  

Shutter design 

In deze woning is gekozen voor de Abachi shutters die perfect passen bij de moderne inrichting van de woning. Deze shutters zijn gemaakt van een lichtgewicht houtsoort en is onderdeel van een houten shutter collectie. Op de benedenverdieping komen de shutters in de kleur zwart goed tot zijn recht.  

Het design sluit naadloos aan bij de stalen deur en de zwarte keuken. Boven is er gekozen voor witte shutters, wat op zijn beurt weer goed past bij het lichte interieur. De shutters worden onderdeel van het totaalbeeld.  

Bediening  

Ook het type bediening draagt bij aan de moderne inrichting van de woning. Er is namelijk gekozen voor verborgen bediening, waarbij de lamellen van de shutters verbonden zijn middels een aluminium lat aan de achterzijde. Deze optie biedt de mogelijkheid om de stand van de lamellen met de hand te verstellen. Dat zorgt ervoor dat het design niet onderdoet aan de functionaliteit. Er is sprake van een strak lijnenspel.  

Over Blend Window Fashion 

De Abachi shutters van Blend Window Fashion passen in ieder interieur. Er is sprake van een ruim aanbod en de producten worden, naar wens, op maat gemaakt. Daarnaast blijft het bedrijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Waardoor er altijd wel een shutter is, die perfect past in jouw interieur.  

Editor: Media team

Datum: 27-01-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Blend Window Fashion