moderne keuken, Tieleman Keukens, modern, keuken, The Art of Living

  • Tieleman Keukens
  • Korendreef 15
  • 3241 AS Middelharnis

Moderne keuken is lust voor het oog | Tieleman Keukens

Alles in de villa is een lust voor het oog: de prachtige vide, de gigantische raampartijen en zeer zeker deze moderne keuken van Mereno. De keuken bestaat uit twee delen: het kookgedeelte en het eiland waar het spoelgedeelte is en tevens een gezellig barretje gecreëerd is. De keuken is in een RVS-uitvoering met een marmerlook aanrechtblad in de kleur Eternal Statuario. De Statuario is geïnspireerd op het klassieke Italiaanse Carrarisch marmer. Naast dat de villa veel woonruimte biedt middels een hoofd- én bijgebouw, is er ook een heerlijke plek om te verblijven voor gasten van de vier Summum Suites inclusief keuken. Alle keukens zijn geplaatst door Tieleman Keukens, die vol trots dit project wil etaleren!

Moderne keuken in het woongedeelte

In het woongedeelte was voldoende ruimte voor een moderne keuken. Tijdens het ontwerpen van deze keuken is gekozen voor een groot eiland met een strakke uitstraling en moderne materialen. De combinatie wit en staal is gedurfd, maar past perfect in deze ruimte en deze villa. “De eigenaren hadden zelf al een helder idee over hoe ze het wilden hebben”, vertelt Nico Paasse van Tieleman Keukens verder. “In onze showroom hebben we alle materialen vervolgens uitgekozen en de keuken voor hen samengesteld. Er was veel maatwerk nodig om alles precies passend en perfect afgewerkt te krijgen, maar onze eigen montagedienst kan vrijwel alles maken, dus dat was geen enkel probleem.”

moderne keuken, Tieleman Keukens, modern, keuken, The Art of Living

Meer over de keuken

In de hoofdkeuken is gekozen voor een greeploos eiland en een kookgedeelte met grepen; grove grepen die opvallen en gezien mogen worden. De keuken is voorzien van een Miele vaatwasser, koelkast, vriezer, twee ovens met magnetronfunctie, inductiekookplaat en een wijnklimaatkast. Boven de inductiekookplaat hangt een Novy plafondunit. Ook heeft de keuken een Quooker kraan. En mooi terugkerend element is de achterwand van het kookgedeelte dat tevens is bekleed met marmer (net als het aanrechtblad) in de kleur Eternal Statuario.

moderne keuken, Tieleman Keukens, modern, keuken, the Art of Living

Bijgebouw en Summum Suites

In het bijgebouw van de villa is ook een Tieleman keuken geplaatst. Het bijgebouw is voorzien van een Schüller Cremona keuken. Het werkblad van de keuken is hetzelfde als het blad in het woongedeelte: een Arte marmerlook blad in de kleur Eternal Statuario. Als derde onderdeel van dit project zijn ook de Summun Suites ingericht door Tieleman Keukens. De suites zijn de perfecte locatie voor een kort of langer verblijf. Licht, ruimte en natuurlijke materialen geven Summum Suites een uiterst prettige atmosfeer. Ook in deze suites stonden luxe materialen en optimaal comfort duidelijk bovenaan het prioriteitenlijstje.

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Tieleman Keukens

____

Tielemans keukens

____

Meer projecten bekijken van Tieleman Keukens?