Keuken met marmer, Mamer, Modern interieur, Thomas de Gier, Strakke lijnen

Moderne keuken met Dekton keukenblad | Thomas de Gier

Een keuken vormt het middelpunt van een woning en er wordt dagelijks veel tijd doorgebracht. Voor een keuken zijn er veel verschillende mogelijkheden. De kleur- en materiaalkeuze is ontzettend uiteenlopend. Zo kan er gekozen worden voor een zachte uitstraling met lichte kleuren, maar het kan ook een eyecatcher vormen door middel van robuuste materialen. Daarnaast zijn er tevens tal van opties voor de opstelling. Laat u inspireren door The Art of Living dankzij deze uitgelichte keuken met marmer.

Hart van het huis

In deze stadsvilla is de keuken in alle opzichten het absolute hart van het huis. De keuken is speciaal voor deze woning op maat gemaakt. Het kookeiland heeft hierin een centrale positie gekregen, waarbij het keukenblad volledig van marmer is gerealiseerd. Het is alsof het keukenblad een deken vormt over het eiland, hierdoor is het een op zichzelf staand element. Daarentegen past het witte marmer met de donkere effecten uitstekend bij het overige interieur. Dit komt doordat hierbij gebruik is gemaakt van dezelfde kleuren. Het wit is onder andere terug te zien in de gordijnen, de vloer en de wand. Daarnaast zijn de donkere tinten gebruikt voor de kastenwand en de kozijnen. Ook de unieke lamp boven het kookeiland is zwart. Deze lamp heeft een kubistische vorm, wat tevens terugkomt in de rest van de keuken.

Keuken met marmer, Mamer, Modern interieur, Thomas de Gier, Strakke lijnen

Keuken met marmer, Mamer, Modern interieur, Thomas de Gier, Strakke lijnen

Natuurlijke overloop

De kleuren en materialen in deze keuken tonen de prachtige, contrastrijke stijl van de ontwerper. Het marmer van het keukenblad komt perfect tot zijn recht in combinatie met de donkere meubels, zoals de design lamp. Dit zorgt voor een moderne uitstraling. De keuken bestaat naast het kookgedeelte, ook uit een eettafel. Hierboven is ook een hanglamp gerealiseerd, in dezelfde kleur als de lamp boven de keuken met marmer. Ondanks dat de vloer niet hetzelfde is in beide gedeeltes zorgen de kleuren, materialen en vormen toch voor een natuurlijke overloop.

Keuken met marmer, Mamer, Modern interieur, Thomas de Gier, Strakke lijnen

Benieuwd naar de volledige villa?
Neem dan vooral een kijkje bij dit exclusieve project.

___

Tekst: Marieke Mulder
Fotografie: Jaro van Meerten