Moderne keuken met Scandinavische twist

Studio Boud

Naast dat Studio Boud zich bezighoudt met de (her)ontwikkeling van kantoor-, horeca- en winkelpanden richten zij ook woningen in voor de particuliere markt. Dit doen ze met veel passie en kennis van het vak. Ze zien de projecten die zij realiseren als klant specifieke kunstwerken die samengesteld worden uit een aantal elementen. Eén van deze elementen is onder andere de stijl van de opdrachtgevers, maar daarnaast houden zij ook rekening met de mogelijkheden die de ruimte biedt en hun eigen inzichten. Door deze werkwijze worden de mooiste projecten realiteit. Een goed voorbeeld daarvan is deze waanzinnige keuken.  

Keuken, keukenapparatuur, Studio Boud, The Art Of Living

Combinatie van stijlen 

Om tot het design van deze prachtige keuken te komen werd een moderne stijl gecombineerd met een Scandinavische twist. De moderne uitstraling wordt vooral geaccentueerd door de greeplijsten die werden vervaardigd uit RVS. Deze passen perfect bij de ingebouwde keukenapparatuur die dezelfde look en feel hebben. Ook zorgen moderne ledstrips ervoor dat verschillende accenten goed verlicht worden. De Scandinavische stijl wordt vooral vertegenwoordigd doormiddel van materiaalgebruik. Er is bijvoorbeeld gekozen voor houtveneer en dekton in een calacatta marmerlook. Ook de groene kleur past volledig bij de Scandinavische stijl. Al met al betekent dit dat de keuken erg karakteristiek geworden is.  

 

Keuken, keukenapparatuur, Studio Boud, The Art Of Living

Optisch ruimtelijk 

Ondanks dat de keuken niet erg groot is, werd toch optimaal gebruik gemaakt van de ruimte. Op deze manier sluit het design volledig aan bij de levenswijze van zijn gebruikers. Daarnaast zorgt de doordachte indeling ervoor dat het geheel ook optisch ruimtelijker oogt. Waar jij je ook bevind je kunt overal eenvoudig bij en alle keukentoebehoren zijn makkelijk op te bergen. We kunnen concluderen dat het ontwerp betoverend is en dat de realisatie ervan net zo mooi gaat worden. De bewoners kunnen dan ook niet wachten op het eindresultaat.  

Editor: Media Team

Datum: 03-10-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living

Fotografie: Studio Boud