• Tieleman Keukens
  • Korendreef 15
  • 3241 AS Middelharnis
  • Contact:
  • Tel.: 0187-602555
  • E-mail: info@tieleman.nl

Moderne keuken met futuristische vormgeving | Tieleman Keukens  

Als je houdt van een Italiaanse designkeuken met een futuristische vormgeving, moet je echt even dit prachtige exemplaar bewonderen! Het is een keuken die gekenmerkt wordt door de vloeiende lijnen en de ergonomische uitstraling die dit oplevert. Alle onderdelen van deze keuken zijn voorzien van een bepaalde geometrie, welke samen de compositie van de moderne keuken vormen. Opvallende details zijn de ledstrips en afgeronde hoeken. 

Moderne keuken, Tieleman Keukens, The Art of Living  

Italiaans design 

Deze moderne keuken is een Italiaans design dat uit twee verschillende kleuren bestaat. Het kookeiland is in de kleur Champagne Micalized en de kastenwand in de kleur Pure Black. Deze combinatie werkt fantastisch samen, omdat ze beide uit een koude kleurenfamilie komen. Het geheel blijft dus rustig, ook al zijn het contrasterende kleuren. 

Moderne keuken, Tieleman Keukens, The Art of Living  

Kookeiland met ledstrips 

Bijzonder aan deze moderne keuken is het ruimtelijke kookeiland met ledstrip. De poot van het eiland zorgt voor een ruimtelijke uitstraling en de bijzondere vorm oogt elegant, exclusief en verfijnd. In de poot zit een geïntegreerde ledstrip; prachtig en een tikkeltje spannend. 

Apparatuur en accessoires 

De moderne keuken is voorzien van apparatuur van Miele. In de kastenwand zit een combi-stoomoven en een inbouwkoffiemachine met daaronder een Miele warmhoudlade. Voor de kookplaat is gekozen voor een Miele inductiekookplaat met TempControl voor perfecte braadresultaten. De temperatuur van de pan wordt constant gehouden en niets aan kan branden. Ook is de keuken voorzien van een Miele koelkast en vaatwasser. Het aanrechtblad is een gepolijst granieten aanrechtblad in de kleur Nero Assoluto. 

Quooker kraan 

Bij deze mooie strakke keuken hoort natuurlijk een mooie kraan. De Quooker Flex met zeeppompje in rvs passen mooi in deze moderne keuken. In het aanrechtblad is een stopcontact ingebouwd, zodat stroom altijd bij de hand is. Het mooie van dit stopcontact dat dit naar beneden gedraaid kan worden, zodat het stopcontact niet zichtbaar is wanneer het niet gebruikt wordt. 

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Tieleman Keukens

_____

tieleman

_____

Meer projecten bekijken van Tieleman Keukens?