Moderne keuken volgens de Mondial stijl

ASWA Keukens

Afgelopen mei was de EuroCucina beurs in Milaan. Hier presenteerde SieMatic een nieuwe lifestyle; ‘Mondial. Deze stijl vertolkt op doeltreffende wijze een nieuwe ontwikkeling, die gaat over het nieuwe luxe. Hiermee probeert SieMatic vooral een jonge doelgroep aan te spreken die vermogend is en meer wil zien dan de vastomlijnde kaders. Dit betekent dat Mondial grenzen opzoekt en er het liefst nog overheen gaat. De stijl leent zich perfect om de meest mooie en interessante moderne keukens mee te creëren 

Contrasten 

Mondial staat voor een minimalistisch en ingetogen design waardoor de stijl iedere ruimte voorziet van een bepaalt soort rust. Toch wordt het geheel spannend doordat gewerkt wordt met contrasten; ronde vormen en strakke lijnen, spelen met hoogte, diepte en kleuren. Hierin worden bijzondere combinaties gemaakt en de grens wordt continu opgezocht. Om de rust wel te behouden spelen natuurlijke materialen en ronde vormen een belangrijke rol binnen deze nieuwe stijl. Denk aan materialen als natuursteen en hout, en vormen die mooi zijn afgerond.  

Rustige kleurkeuze 

Een ander belangrijk element dat kenmerkend is voor Mondial is het kleurgebruik. Ook hierin moedigt de stijl aan het uiterste op te zoeken. Het uitgebreide kleurenpalet van SieMatic nodigt uit om een rustige kleurkeuze te maken, de expressie is vervolgens te zoeken in vormen en het materiaalgebruik. Grootse elementen zoals massief ogende marmeren blokken of kamerhoge kasten geven iedere Mondial-keuken Grandeur.  

Een nieuw tijdperk van ontwerpen 

Vernieuwend aan deze collectie is de manier waarop materialen worden toegepast. Het maakt de moderne keuken onmiddellijk expressief. Mondial lijkt hierdoor niet alleen een nieuwe stijl te presenteren, maar ook een nieuw tijdperk van ontwerpen in te luiden. De collectie weet uiterste op bijzondere wijze te combineren, waardoor iedere keer opnieuw een krachtig statement wordt gemaakt.  

Meer over ASWA Keukens 

Wil je zelf zo’n fantastische moderne keuken ontwerpen, die volledig aansluit bij de Mondial stijl? Dan kun je bij ASWA Keukens terecht om deze nieuwe lifestyle in het echt te zien en te beleven. Het bedrijf houdt de nieuwste trends en innovaties nauwlettend in de gaten. Daarnaast werken ze samen met topmerken en interieurexperts om jou het beste advies te geven en de kwaliteit te bieden die jij van hen verwacht.  

Editor: Media team

Datum: 27-11-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: ASWA Keukens