Moderne keuken weet te overdonderen

Tieleman Keukens

Zodra je deze prachtige woning betreedt zal je overdonderd worden door al het moois dat het te bieden heeft. De schitterende villa, de royale raampartijen en de moderne keuken van Mereno, vrijwel alles is een lust voor het oog. Naast dat de woning een heerlijke woonruimte biedt voor de bewoners, is het ook een heerlijke plek om te verblijven voor de gasten van de vier Summun Suites. Deze suites zijn perfect voor een kort of lang verblijf en zijn net als de keuken van de hoofdwoning en het bijgebouw ingericht door Tieleman Keukens. Het bedrijf heeft prachtig werk geleverd waardoor nu niet alleen de bewoners, maar ook iedereen die langskomt kan genieten van al het moois dat de woningen te bieden hebben.  

Moderne keuken, keukenontwerp, Tieleman Keukens

Hedendaags keukenontwerp 

In het woongedeelte van de woning was voldoende ruimte voor een moderne keuken. Daarom werd gekozen voor een groot eiland met een strakke uitstraling en hedendaagse materialen. Een goed voorbeeld daarvan is de combinatie tussen de kleur wit en staal, dit is gedurfd maar pakte erg goed uit. Er werd gekozen voor een greeploos eiland en een kookgedeelte met opvallende grepen, die juist gezien mogen worden. Bovendien is de keuken voorzien van innovatieve keukenapparatuur, waardoor het design niet alleen een esthetisch genoegen biedt. Er was veel maatwerk nodig om alles precies passend en netjes afgewerkt te krijgen, maar doordat Tieleman Keukens beschikt over de nodige kennis en vakmanschap, was dit geen enkel probleem.  

Het bijgebouw en de suites  

Ook in het bijgebouw van de villa is een Tieleman Keuken geplaatst. Het werd een Schüller Cremona keuken. Er werd samenhang gecreëerd door het werkblad terug te laten komen in het blad van het woongedeelte. Het Arte marmerlook blad in de kleur Eternal Statuario, weet zo beide ruimtes te verfijnen. Ook de Summun Suites, die bij de woning horen, werden ingericht door Tieleman Keukens. Hier werd gekozen voor licht, ruimte en natuurlijke materialen waardoor de woningen gehuld werden in een uiterst prettige atmosfeer.  

Editor: Media Team

Datum: 03-07-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Tieleman Keukens