Keuken, Exclusief, Metropolitan, Keukenapparatuur, Kitchen

  • Gaggenau Showroom
  • Taurusavenue 36
  • 2132 LS Hoofddorp

Moderne keuken zonder concessies | Gaggenau

Eric Kuster van Kuster Metropolitan Luxury behoort tot de absolute top in de wereld van interieurdesign, is één van Nederlands meest beroemde ontwerpers en realiseerde talloze prachtige interieurs in binnen- én buitenland. De afgelopen twintig jaar werd zijn naam verbonden aan vele bijzondere projecten, waaronder exclusieve villa’s, luxe jachten en horecagelegenheden. Daarnaast lanceerde hij ook nog eens een eigen meubelcollectie, vier boeken en een magazine. In samenwerking met Culimaat heeft hij dit project gerealiseerd. Gaggenau heeft de keukenapparatuur geleverd, om de moderne keuken helemaal af te maken.

Moderne keuken

De klant wilde graag een warm en tegelijkertijd stoer interieur, waarin het bekende Metropolitan Luxury hotelgevoel de leidraad zou vormen. Belangrijk was ook dat het interieur comfortabel zou aanvoelen en dat het geschikt zou zijn om een groot gezelschap te ontvangen. De keuken werd een combinatie van natuurlijke, stoere materialen en rustige kleuren. Culimaat koos voor een lang blad, uitgevoerd in een prachtig, luxe soort marmer en een grote, donkere kastenwand. In die kastenwand is de hoogwaardige apparatuur van Gaggenau geplaatst. De moderne keuken vraagt om inbouwapparaten die samenwerken. Zo passen hun roestvrijstalen koelkasten perfect bij de grote wijnklimaatkasten.

Keuken, Exclusief, Metropolitan, Keukenapparatuur, Kitchen

Ongekende kwaliteit

In deze moderne keuken is ervoor gekozen om drie ovens onder elkaar te plaatsen, waardoor je met gemak volledige maaltijden kunt bereiden voor een groot gezelschap. Zo kan je de steamer, oven en magnetron allemaal tegelijk gebruiken. Verder is gekozen voor een kleine maar fijne wijnklimaatkast, voor de dagelijkse flessen wijn zodat die altijd binnen handbereik zijn voor bijvoorbeeld onverwachts bezoek. Andere – niet uitgelichte apparaten – zoals koffievolautomaten, kookplaten, afzuigsystemen en vaatwassers worden ook geleverd door Gaggenau, uiteraard van dezelfde hoge standaard van kwaliteit; eigenlijk wat je wel gewend bent van Gaggenau. Nieuwsgierig geworden? Kom dan gerust naar de showroom voor bijvoorbeeld een lekkere cappuccino uit zo’n prachtig volautomatisch koffiezetapparaat.

Tekst: Marlou Peters-Overkamp
Fotografie: Ewoud Rooks

____

Keuken, Exclusief, Metropolitan, Keukenapparatuur, Kitchen

____

Meer projecten bekijken van Gaggenau?