moderne keukenapparatuur, gaggenau, keukens

  • Gaggenau Showroom
  • Taurusavenue 36
  • 2132 LS Hoofddorp

Moderne keukenapparatuur | Gaggenau

In de omgeving van Bilthoven ligt een luxe landhuis. De zorgvuldig gekozen maatvoering, de consequente toepassing van kleuren en zorgvuldige materiaalkeuzes laten zien dat deze villa met veel aandacht is gebouwd. Julita Eysink-Reuder is eigenaar van Buro Go voor interieur, begeleiding en advies bij bouw en verbouwing. Samen met architect Michel ter Braak van Ter Braak Architecten stond ze aan de wieg van het ontwerp en het interieurdesign. Het wonen in het bos heeft hier een zeer luxe twist gekregen. Vooral de keuken is een ware beleving geworden. De moderne keukenapparatuur van Gaggenau heeft deze ruimte naar een exclusie niveau getild.

Innovatief en hoogwaardig

Gaggenau voorziet al heel wat jaren exclusieve designkeukens van de meest innovatieve, hoogwaardige en moderne keukenapparatuur. Het bedrijf bestaat al 335 jaar. Onder de visie van Bauhaus is het bedrijf nog steeds vooruitstrevend in technologie en design op het gebied van keukenapparatuur. Het bedrijf streeft ernaar om thuiskoks zichzelf te laten ontwikkelen en hun dromen waar te maken. Hiervoor maken ze apparaten die garant staan voor de hoogste kwaliteit. Dit blijkt uit het gebruik van puristische materialen zoals roestvrijstaal en glas. Al vanaf het ontwerp zijn vakmensen bezig met een feilloos design. Elk van de producten beschikt over een unieke vormgeving waardoor zij stuk voor stuk een statement vormen voor iedere keuken.

moderne keukenapparatuur, gaggenau, keukens

Hart van het huis

Het mooie van deze woning is dat alles draait om de keuken. Het ontwerp van het huis begint namelijk bij de leefkeuken. De keuken wordt namelijk aan alle kanten omgeven door de tuin. De veranda benadrukt de horizontale lijn van het landhuis waardoor keuken en veranda een logisch onderdeel van het geheel vormen. Een prachtig voorbeeld van de mogelijkheden die Gaggenau biedt op het gebied van moderne keukenapparatuur is dat de bedieningsknoppen voor het gasfornuis verwerkt zijn in het blad. Strak en hygiënisch. De oven en steamer zijn identiek en donker van kleur, zodat ze mooi blenden met de donkere kastenwand. Deze originele manier van denken met oog voor design maakt een keuken een ware beleving. Alles klopt gewoon en de schoonheid zit hem in de details.

Tekst: Marlou Peters-Overkamp
Fotografie: Dre Wouters

____

Keuken, Exclusief, Metropolitan, Keukenapparatuur, Kitchen

____

Meer projecten bekijken van Gaggenau?