moderne kraan, Vola, kranen

  • VOLA Nederland B.V.
  • Valkenburgerstraat 23
  • 1011 MG Amsterdam

Moderne kraan | Vola

Samen kom je verder. Dat is wel een motto dat wij graag ondersteunen en een goed voorbeeld van een geslaagde samenwerking laten we je hier meteen zien. Deze mooie villa is tot stand gekomen door een intense samenwerking van twee experts, namelijk architect Tom Kneepkens en interieurarchitect François Hannes. Zij wilden graag een unieke leefomgeving van hoge kwaliteit leveren. Zes jaar geleden hebben die twee elkaar ‘gevonden’ en sindsdien werken ze regelmatig samen. Deze heren gaan voor het hoogst haalbare resultaat, oftewel perfectie. De moderne kraan die matcht bij deze mindset komen van Vola.

Deense kwaliteit

Het mooie aan de moderne kranencollectie van Vola is dat ze a) ontzettend uitgebreide collecties hebben voor keuken en badkamer en b) dat al hun kranen modulair zijn, dus er kunnen oneindige mogelijkheden gecreëerd worden. Dit mooie, Deense bedrijf maakt al ruim 50 jaar kranen vanuit vakkundige kennis en specialistische vaardigheden. Denemarken is veel verder dan Nederland wat betreft milieubewust produceren. Zo weet Vola alle kranen te maken van eerlijke materialen en in de fabriek wordt toonaangevend veel gerecycled.

moderne kraan, Vola, kranen

Prachtexemplaren

De moderne kraan in de keuken is erg donker en heeft een riante, hoge boog. Dit klassieke model geeft extra schwung aan de landelijke keuken, waar zwart wel vaker de accentkleur is. De moderne kraan in de badkamer is een veel minder opzichtig exemplaar. Deze matte, geborstelde kraan zweeft boven de prachtige, natuurstenen waskom. Zowel de moderne kraan als de bedieningsknop komt uit de spiegel, wat een enorm zwevend effect heeft. Zo’n strakke afwerking kan alleen met een kwalitatieve kraan. Lekkage omdat je voor een budgetkraan hebt gekozen zou in dit geval een blamage zijn, aangezien dan de volledige spiegelwand losgebroken moet worden. Met Vola ben je verzekerd van een zeer lange levensduur.

moderne kraan, Vola, kranen

Tekst: Marlou Peters-Overkamp
Fotografie: Peter Baas

____

kraan, vola, exclusief, kwaliteit, luxe, ontwerp, modern

____

Meer projecten bekijken van Vola?