Moderne kroonluchter, Haagse kunsthandel, kristallen, Decoratie, Café, Antwerpen

  • Haagsche Kunsthandel | Groenensteyn Crystal Lighting
  • Nachtegaalspad 2
  • 3651 LM Woerdense Verlaat

Moderne kroonluchter in een klassiek café | Haagsche Kunsthandel

In Antwerpen staat het oudste horeca café van de stad, namelijk Grand Café de Rooden Hoed. Het Café is helemaal gerenoveerd en door zijn verre geschiedenis nu weer in ere hersteld. Het is nu ruim 250 jaar geleden dat Grand Café de Rooden Hoed werd opgericht.

Het begin

De huidige eigenaar van Grand Café de Rooden Hoed is hier begonnen als klein jongetje, hij kwam toen vragen of hij een bijbaantje kon krijgen. Door dit baantje heeft hij een passie voor horeca gekregen en heeft hij later het Café met liefde overgenomen en opgeknapt. Hij werkt nu met veel plezier in zijn onderneming en dit zul je ook voelen als je hier een hapje komt eten. Het café ziet er niet alleen mooi uit, maar je voelt ook de warme en gezellige sfeer die er hangt. 

Moderne touche

Het Café is helemaal opgeknapt. Voor de renovatie heeft de ontwerper gewerkt met klassieke kroonluchters. De Klassieke Franse Zakkroonluchter heeft een moderne touche, waardoor er een gemoderniseerde kroonluchter komt te hangen in dit prachtige café. Bovendien kun je niet alleen binnen genieten van deze pracht stukken, maar ook buiten zie je ze mooi glinsteren. Dit komt door de grote hoeveelheid ramen aan de voorkant van het Grand Café de Rooden Hoed.

Moderne kroonluchter, Haagse kunsthandel, kristallen, Decoratie, Café, Antwerpen

Kleuren combinatie

Het horeca tentje dat in het hart van Antwerpen ligt, heeft prachtige hoge plafonds. Hierdoor komen de moderne kroonluchters nog meer tot zijn recht. Het is echt de eyecatcher van dit Café. De hangende lampen zijn van kristal en hebben gouden elementen. De gouden kleuren passen goed bij de rest van het interieur in het restaurant waar roden en bruine tinten in zijn verwerkt. Met deze prachtige kleuren combinatie kunnen mensen genieten van een hapje eten en drankje in dit gerenoveerde café.

 

___

Tekst: De Haagsche Kunsthandel
Fotografie: De Rooden Hoed en De Haagsche Kunsthandel

 

Haagsche kunsthandel, kristallen kroonluchters, verlichting, kroonluchters, kristallen verlichting

 

Meer projecten bekijken van de Haagsche Kunsthandel?