Moderne kroonluchter met vlinders, Moderne Kroonluchter, Haagsche Kunsthandel

  • Haagsche Kunsthandel | Groenensteyn Crystal Lighting
  • Nachtegaalspad 2
  • 3651 LM Woerdense Verlaat

Moderne kroonluchter met vlinders | Haagsche Kunsthandel

Speelse kristallen vlinders fladderen in het rond. Van bovenuit brandt diamantlicht. Wat dit voor lichtcreatie is? The Floating Crystal Butterflies by Groenensteyn. Deze kroonluchter is onderdeel van de collectie Floating Crystal Chandeliers. Deze collectie met moderne kroonluchters wordt gekenmerkt door het unieke speelveld waarbij de kroonluchters lijken te zweven.

Het systeem erachter

De Crystal Floating Chandelier wordt van bovenuit belicht met speciaal ledlicht. Het licht heeft de helderheid van diamantlicht, waardoor de schittering van de Swarovski kristallen nog beter uitkomen. De onderdelen van een kroonluchter hangen los van elkaar aan heel kleine ijzeren draden. Hierdoor lijkt de kroonluchter te zweven door de ruimte, wat zorgt voor een prachtig oogopslag. Om een speels effect te creëren kan ervoor gekozen worden om de onderdelen op verschillende hoogtes op te hangen. Om een strak effect te creëren worden de onderdelen op dezelfde lengtes gehangen.

Uniek design

De orginele Floating Crystal Chandelier is gemaakt met loshangende onderdelen van een klassieke kroonluchter zoals loshangende kandelaars. Deze Floating Crystal Butterflies Chandelier is nog veel unieker. Met de hand worden kristallen Swarovski vlinders gemaakt die aan de dunne draadjes worden gehangen. Wanneer je echt iets unieks wil, dan is deze parel iets voor jouw huis!

Mix & match 

De Floating Crystal Chandelier is de traditionele vorm van de collectie. De Butterflies is een veel speelser ontwerp. Als je nou niet kunt kiezen tussen deze twee ontwerpen, is het ook mogelijk om een mix & match te doen tussen deze twee. Dan heb je de klassieke invloed van de zwevende kandelaars en het speelse effect van de vlinders. Op zo’n manier stel je je eigen moderne kroonluchter samen; unieker vind je ze niet. Elke Floating Crystal Chandelier wordt met de hand gemaakt. Ook is elke Floating uniek, doordat elke lamp speciaal op maat wordt gemaakt voor de klant.

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Haagsche Kunsthandel

____

kroonluchter, Haagsche kunsthandel, swarovski, kristallen, showroom, exclusief, eycatcher

____

Meer projecten bekijken van Haagsche Kunsthandel?