moderne meubels, novalis.o, interieur

  • Novalis.O
  • De Lind 67
  • 5061 HV Oisterwijk
  • Contact:
  • Tel.: 013 528 81 09
  • E-mail: info@novaliso.nl

Moderne meubels | Novalis.O

Op een prachtige locatie, midden in het groen, staat sinds enkele jaren een unieke betonvilla. De bewoners kochten de kavel toen er nog een boerderij op stond. In de jaren daarop maakte deze woning plaats voor een riante villa, naar ontwerp van sKin architects. Deze grote verandering is niet meer zichtbaar als je nu het terrein betreedt. De woning is massief, eentonig en aanwezig, precies wat je graag wil uitstralen met een betonwoning. Binnen werd de woning gestyled door Novalis.O, een betrouwbare meubelleverancier van moderne meubels en interieurs.

Uitdagend en verrassend

Novalis.O is een vast gezicht voor designliefhebbers. De showroom presenteert een uitgebreide designcollectie van moderne meubels, sfeerverlichting, interieuraccessoires en stoffering, met een nadruk op high end. Daarnaast schuif het toegewijde team regelmatig met klanten aan tafel om een volledig interieurplan te maken, wat hier ook is gebeurd. Novalis.O houdt ervan om klanten uit te dagen en te verrassen waar mogelijk. Dat is de manier waarop binnenhuisadviseurs Kim Bordes en Anton van Oirschot van Novalis.O aan de slag gaan tijdens hun interieurprojecten. Vanuit de prachtige showroom in Oisterwijk en op locatie adviseert Novalis.O haar klanten al 12,5 jaar op het gebied van interieur.

Eclectisch

Deze prachtige woning is gebouwd om de keuken heen, omdat die vaststond. De keuken wordt van de living afgescheiden door een slim gepositioneerd meubel met doorkijkhaard en leren bekleding. Deze ruimte is sfeervol aangekleed met moderne meubels, waaronder een riante, zware bank. De vorm en kleur van de bank zorgen ervoor dat het item duidelijk in beeld is en dat werkt eigenlijk heel uitnodigend. Er is – uiteraard – hier niet gekozen voor een traditionele salontafel, maar voor meerdere tafeltjes van compleet verschillend design met eclectische kleurencombinaties. De felgele stoel op draaipoot vult de ruimte op een speelse manier. Bij de tv- en kachelwand zijn twee bijzettafels geplaatst van uniek design. Deze identieke meubelstukken stampen als een recalcitrant kind tegen vaste ontwerpideeën.

moderne meubels, novalis.o, interieur

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Jaro van Meerten

___

Novalis.O

___

Meer projecten bekijken van Novalis.O?