Moderne natuurstenenvloer, Van den Heuvel & Van Duuren, natuursteen, grijs, marmer, frisse look, kantoorpand Gent

  • Van den Heuvel en Van Duuren
  • Terheijdenseweg 469 (magazijn/showroom)
  • 4825 BK Breda
  • Contact
  • Tel. nr: 076-3030554

Moderne natuurstenenvloer | Van den Heuvel & van Duuren

Van den Heuvel & van Duuren verzorgde de herbestemming van een authentiek kantoorpand in Gent. De transformatie resulteert in een modern verzekeringskantoor met een grijze marmeren natuurstenenvloer.

Van den Heuvel & van Duuren

Van den Heuvel en van Duuren is een bedrijf gespecialiseerd in het leveren en zetten van natuursteen. Daarnaast zijn zij ook nog eens het snelst groeiende bedrijf in Nederland op het gebied van natuursteen. Bij van den Heuvel en van Duuren krijg je duidelijk en vakinhoudelijk advies over welke vloer het beste aansluit op jouw wensen en behoeften. Daarnaast kunnen zij het gehele proces van A tot Z verzorgen waardoor je vanaf het begin van de aanschaf al kunt genieten van jouw natuurstenenvloer.

Een marmeren grijze natuurstenenvloer

Er komen vele klanten in de showroom van Van den Heuvel & van Duuren in Breda. Allemaal met verschillende wensen en behoeften. Omdat John al vijftien jaar ervaring heeft in de tegelzetterij kan hij deze wensen van de klanten goed vertalen naar projecten. Hij begrijpt door zijn vakkundige kennis wat de klant wil en hoe hij dit met de beste kwaliteit kan ontwikkelen.

Zo had ook de heer Dierick een duidelijk beeld voor ogen. Zijn karakteristieke en authentieke kantoorpand gelegen in Gent kreeg namelijk een nieuwe bestemming als verzekeringskantoor. Hierdoor moest de uitstraling compleet veranderd worden. Doordat het pand weinig ramen heeft had het al snel een wat donkere uitstraling terwijl deze modern en chique moest zijn. Door het gebruik van Cordoba Rain Grey, een marmeren grijze natuursteen, werd deze uitstraling gecreëerd. De natuurstenenvloer heeft kleine aders door de steen lopen waardoor dit goed aansluit bij de authentieke buitenkant van het pand. Doordat er gebruik is gemaakt van een banenverband wat betekend dat alle tegels 40 cm breed zijn maar de lengtes wisselen krijgt deze relatief rustige natuursteen een speelse uitstraling. Deze natuurstenenvloer van Van den Heuvel & van Duuren zorgt dus voor een perfecte match!

Moderne natuurstenenvloer, Van den Heuvel & Van Duuren, natuursteen, grijs, marmer, frisse look, kantoorpand Gent

 

Tekst: Van den Heuvel & Van Duuren 
Fotografie: Van den Heuvel & Van Duuren

Van den Heuvel en van Duuren, natuursteen, keramiek, natuursteen zetten, natuursteen binnen, natuursteen buiten, the art of living

Meer projecten zien van Van den Heuvel & Van Duuren?