Moderne nieuwbouwwoning met indrukwekkende gevlinderde betonvloer

Willem Designvloeren

Wanneer je deze waanzinnige woning betreedt zal je direct ontdekken dat zorgvuldig over het complete interieur is nagedacht. De opdrachtgevers kozen voor een ruimtelijke keuken met een hoog plafond en een ingebouwde vide. Daarnaast is bewust gekozen voor donkere kleuren en natuurlijke elementen. Toch wordt het geheel niet donker door de grote hoeveelheid daglicht die door de royale raampartijen naar binnenkomt. Ook werd de weloverwogen keuze gemaakt om Willem Designvloeren in te schakelen. Dit betekent dat zij verantwoordelijk werden voor de schitterende gevlinderde betonvloer, die zowel binnen als buiten werd gelegd. We vertellen je hier graag nog wat meer over.  

Betonvloer, vloeren, Willem Designvloeren, The Art Of Living

Voordelen van de betonvloer 

De keuze voor een gevlinderde betonvloer van Willem Designvloeren was snel gemaakt. Dit niet alleen omdat de vloer er esthetisch hoogwaardig uitziet, maar ook doordat hij tal van andere voordelen kent. Een gevlinderde betonvloer is bijvoorbeeld naadloos, wat het eenvoudig maakt hem schoon te maken en waardoor hij erg hygiënisch is. Daarnaast kan de gevlinderde betonvloer wel tegen een stootje, hij is slijt- en krasvast. Ook is een andere fijne bijkomstigheid dat de vloeren erg energiezuinig zijn en goed te combineren zijn met vloerverwarming. De grijze gevlinderde betonvloer is dus een heuse verrijking van zowel het interieur als de buitenruimte.  

Een veelzijdige vloer  

De prachtige betonvloer staat ontzettend goed bij deze beoogde interieurstijl. Maar omdat het een veelzijdig product is, kan de vloer de basis vormen voor ieder interieur. Het maakt niet uit of je van een moderne, industriële of Scandinavische interieurstijl houdt, de betonvloer zorgt voor een adembenemende upgrade. De vloer, van Willem Designvloeren, is dan ook te verkrijgen in verschillende kleuren. Op deze manier biedt het bedrijf voor ieder wat wils en kunnen zij altijd wat betekenen voor hun klanten. Wil je weten over de gevlinderde betonvloer wat voor jou is? Dan kun je een afspraak maken in de showroom, hier is het mogelijk om al zijn pracht in het echt te bewonderen.  

Editor: Media Team

Datum: 08-11-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living