moderne poort, djs hekwerken

  • DJS Hekwerken & Toegangstechniek B.V.
  • Hooglandseweg 2
  • 4214 KG Vuren

Moderne poort | DJS Hekwerken 

Deze prachtige, moderne villa met rieten kap gaat een prachtig dialoog aan met het landschap waarin ze staat. De moderne boerderij vraagt de aandacht door de rust en harmonie die deze uitstraalt en gaat op in de omgeving zonder dat ze erin wegvalt. De villa is ruim bemeten zonder dat dat iets afdoet van haar huiselijkheid en warmte. Daarmee sluit het ontwerp naadloos aan op de wensen en behoeften van de bewoners. Het was een logische zet voor hen om DJS Hekwerken te benaderen voor een elektrische, moderne poort om deze parel te beschermen en tevens wat privacy te geven.

Moderne klasse

Tegenwoordig zijn er steeds meer stijlen waaruit een opdrachtgever kan kiezen. Johan de Jong, eigenaar van DJS Hekwerken, legt vaak uit dat vroeger een klant vaak koos voor het klassieke hekwerk van staal en bogen. De laatste jaren is er een trend gaande waarin de moderne stijl steeds vaker gekozen wordt. Er is veel mogelijk, maar eigenlijk is het vooral belangrijk dat een elektrische poort past bij de woning of het bedrijfspand waarvoor het object geplaatst wordt. Een toegangspoort markeert immers het begin van het eigendom en geeft de stijl weer van zijn bewoners. Deze stalen moderne poort staat duidelijk voor een goede smaak en een waardering van design.

moderne poort, djs hekwerken

Eigen signatuur

In de interieur- en architectuurwereld lees je soms dat een woning een eigen naam of kenmerk krijgt, omdat het huis zo kenmerkend is. Voor deze woning is dat gerealiseerd middels een signatuur: het hekwerk. Het design van de prachtige moderne poort komt namelijk terug in het huis waar het dienstdoet als pronkstuk van het huis: een spectaculaire trapleuning. Dit thema herhaalt zich op diverse plekken in de woning. Het ontwerp zorgt voor een dynamisch aanzicht. Omdat de vlakken open zijn, voelt de poort licht, open en ruimtelijk aan. Het design speelt met het zonlicht en geeft de hele dag een dynamisch licht- en schaduwspel.

Tekst: Marlou Peters-Overkamp
Fotografie: Jaro van Meerten

hekwerk, DJS Hekwerken, maatwerk, beveiliging

Meer projecten bekijken van DJS Hekwerken?