• Keeldar Projecten
  • Marelaan 49
  • 3454 GB De Meern

Moderne renovatie van karakteristieke woning | Keeldar Projecten

Keeldar Projecten staat voor verbouwingen op hoog kwaliteitsniveau van zowel huis als kantoor, waarbij Keeldar Projecten de klant volledig ontzorgt op een manier die past bij de wensen van de klant. Ieder project levert Keeldar Projecten op tijd en volgens de afgesproken prijs op. Verder zorgen ze ervoor dat alles in perfecte staat is voor de volgende fase. Dit natuurlijk naast het vakwerk; want het bedrijf streeft naar een mooi, strak en hoogstaand eindresultaat. De onderscheidende factor van Keeldar Projecten is dat zij gedurende het hele traject helder blijven communiceren. Eén van hun laatste projecten was de moderne renovatie van deze karakteristieke woning, ontworpen door (springers) Interiors.

Steriel wit

Keeldar staat bekend om hun hoogwaardige renovaties. Zij weten complete bouwvallen te veranderen in moderne, comfortabele en duurzame droomhuizen. Viktor van Hooff, eigenaar van het gelijknamig architectenbureau, en Marvin Keeldar, eigenaar van Keeldar Projecten, ontwierpen en verbouwden enkele van deze paleisjes. Wat ze allemaal verder overeen hebben zijn een praktische invulling en strakke vormgeving die je ook weer in dit project terugziet. De basis van deze woning is steriel wit, waardoor alles wat je erin zet meteen op een voetstuk geplaatst wordt. De houten vloer met een klein en ietwat druk visgraatmotief geeft duidelijk extra cachet aan het geheel.

Kleur en warmte

Ook de bovenverdieping is in deze moderne renovatie meegenomen. De badkamer is ook weer wit met een grijze tegel op de vloer die doorloopt als douchewand. De afscheiding van douche naar ruimte is gemaakt met een glazen wand, waarvoor je optisch niets aan ruimte verliest. Het badkamermeubel bevat een donkere, houten front die kleur en warmte aanbrengt in deze strakke ruimte. Ook de trap die in een ronde loopt richting alle verdiepingen is meegenomen in de renovatie. Het robuuste houtwerk is in ere hersteld en leidt je naar het prachtige dakraam dat een oase aan licht binnenbrengt.

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Keeldar Projecten

____

____

Meer projecten van Keeldar Projecten bekijken?