moderne technologie, Duravit, sensowash

  • Duravit
  • Ruwekampweg 2
  • 5222 AT ‘s-Hertogenbosch

Moderne technologie voor douche-wc’s | Duravit

Duravit en Philippe Starck presenteren een nieuwe douche-wc-generatie in twee versies: SensoWash® Starck f Plus en SensoWash® Starck f Lite. Comfortabel te bedienen met afstandsbediening, vrij configureerbaar via een app, in een puristisch design en met maximaal douche-wc-comfort. Alle componenten zijn technologisch verder ontwikkeld en opnieuw gerangschikt. De moderne technologie zit nu verwerkt in de keramiek van het wandcloset. De slechts 40 mm dikke, vlakke zitting en de witte afdekking erachter vormen een volledige eenheid: modern design en comfortverhogende technologie in perfecte harmonie.

moderne technologie, Duravit, sensowash

Prettig toiletteren

De innovatieve afstandsbediening, met plat, elegant design ligt zeer comfortabel in de hand en alle functies worden eenvoudig bediend met de afstandsbediening. De technische details gaan bij dit product ongekend ver, uiteenlopend van de benaderingssensor voor het automatisch openen van de klep tot de gebruikersidentificatie in de zitting. Het brede scala aan instelmogelijkheden voor zittingsverwarming, douchesproeier en regelbare warmeluchtdroger zorgt gegarandeerd voor topcomfort.

moderne technologie, Duravit, sensowash

Voor ieder gemak

Met de bijbehorende SensoWash®-app kan de douche-wc individueel geconfigureerd of, optioneel, met een afstandsbediening aangestuurd worden. Wordt het perfect op SensoWash® Starck f afgestemde voorwandelement van Duravit gecombineerd met de elektronische spoelplaat A2, dan kunnen, als extra, ook de spoelfunctie en de geurafzuiging via afstandsbediening via de app geregeld worden. De vlakke, verwarmbare zitting is gemaakt van een bijzonder robuust materiaal en heeft, net als de deksel, een krasbestendig, niet-poreus en dus zeer hygiënisch oppervlak.

Opvallende verschijning

Deze douche-wc mag dan voorzien zijn van moderne technologie, het ontwerp van de nieuwe douche-wc roept ook enthousiaste reacties op door de pure esthetiek. De nieuwe SensoWash® douche/wc, ontwikkeld en vervaardigd door Duravit, valt op door de aantrekkelijke prijzen, eenvoudige installatie en geïntegreerde, volledig automatische ontkalkingsfunctie. HygieneGlaze zet daarmee een nieuwe hygiënestandaard. Na slechts zes uur zijn 90 % van de bacteriën dood, na 24 uur zelfs 99,9 %. HygieneGlaze wordt in de keramiek gebakken en is aanwezig van de binnenkant tot de rand van het toilet of urinoir. HygieneGlaze 2.0 is effectief in de zones die bijzonder gevoelig zijn voor de concentratie van bacteriën en voorkomt tevens de groei van bacteriën.

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Duravit

____

____

Meer projecten van Duravit bekijken?