moderne trap, van bruchem staircases, luxe trap, trap op maat

  • Van Bruchem Staircases
  • Skoon 80 – F
  • 1511 HV Oostzaan

Moderne trap | Van Bruchem Staircases

Een bijzondere trap in jouw interieur.

Deze trap is een werkelijke eyecatcher in dit media bureau. Van Bruchem Staircases pakte de opdracht met beide handen aan en zorgde voor een prachtig eindresultaat. Door het design van de leuningen en de details van de LED verlichting, heeft deze bijzondere trap de uitstraling van een roltrap. Toch mag je de eikenhouten treden zelf beklimmen om boven te komen.

De gebruikte houtkleur van de trap sluit naadloos aan bij de rest van het interieur, waardoor het een samenhangend geheel is. De houten lopers, geaccentueerd met LED lijnen, versterken de verbinding die de trap tussen de verdiepingen maakt. De leuningen zijn in een soepele ronding afgewerkt en ook deze vorm is terug te vinden in het ontwerp van het interieur. Zo zijn zowel de rondingen als het materiaalgebruik te herkennen in het handgemaakte meubilair zoals de hoge tafels, de balie, de bar en twee flexwerkplekken.

moderne trap, van bruchem staircases, luxe trap, trap op maat

Materialen

In de ogen van Van Bruchem Staircases is een trap veel meer dan alleen een functioneel object wat de mogelijkheid brengt om van boven naar beneden te gaan. Zo is de moderne trap in dit project niet alleen functioneel, maar voegt ook sfeer en diversiteit aan de ruimte toe. Om de trappen te maken wordt er gewerkt met verschillende materialen van de beste kwaliteit van over de hele wereld. Denk hierbij aan eikenhout, kersenhout, mahonie, plataan, beukenhout, glas, messing, leer en natuursteen.

moderne trap, van bruchem staircases, luxe trap, trap op maat

Tekst: Monique Jansen
Fotografie: Van Bruchem Staircases

___

Alle projecten van Van Bruchem Staircases bekijken?