Moderne tuin, Sparq Tuinen, the art of living

  • Sparq Tuinen
  • Spegelt 40
  • 5674 CD Nuenen
  • Contact:
  • Tel.: 040-34 00 133
  • E-mail: info@sparqtuinen.nl

Moderne tuin bij klassiek woonhuis | Sparq Tuinen

In deze grote tuin ontmoeten een klassiek woonhuis en moderne tuinarchitectuur elkaar op een spannende wijze. Met een grote vijver en een luxe veranda. Hier laat Sparq Tuinen zien dat een klassieke woning en een moderne tuin perfect samengaan.

Hoogteverschillen

In de voortuin zijn enkele klassieke tuinelementen verwerkt, zoals gebakken klinkers, split en gesnoeide bolvormen. In de achtertuin zijn meer moderne elementen gebruikt. Een grote, strakke vijver geeft de tuin richting en diepte. Het hoogteverschil is creatief benut met enkele trappen die vanaf het huis toegang verlenen aan deze heerlijke tuin. Bij de vijver wordt het hoogteverschil overbrugd door grote, stoere, betonnen blokken.

Moderne tuin, Sparq Tuinen, the art of living

Sfeermakers

De strakke lijnen worden verzacht door een weelderige beplanting. Met name de kleurrijke border langs de vijver is de trots van deze tuineigenaar. Geraniums, Agastache, Echinacea en vele andere soorten spelen om de beurt de hoofdrol gedurende het tuinseizoen. Ook de meerstammige Catalpa’s zijn echte sfeermakers. Met als extraatje de witte bloemen. De tuin gaat via de groene hagen op de erfgrenzen mooi op in de omgeving, zodat de bomen op de achtergrond het tuinbeeld nog verder vergroten.

Moderne tuin, Sparq Tuinen, the art of living

Luxe lounge

Op het overdekte terras bij de woning kunnen de bewoners dineren. Achterin is een luxe lounge gebouwd. Deze buitenkamer is aangekleed met enkele hoogglans potten met bloeiende planten, een buitenhaard en natuurlijk sfeervolle verlichting voor de avonduren. Die worden volop benut in deze moderne tuin.

Bekijk hier de video

Tekst: Sparq Tuinen
Fotografie: Sparq Tuinen

____

Sparq Tuinen

____

Meer projecten zien van Sparq Tuinen zien?