Moderne tuin met Mediterrane tint

Knops Tuindesign

In deze prachtige moderne tuin is genieten gegarandeerd. De tuin werd op een logische wijze ingedeeld waardoor verschillende unieke terrassen en ruimte voor wellness zijn ontstaan. Daarnaast werd er in het ontwerp rekening gehouden met de beplanting, het materiaalgebruik en de beoogde sfeer, zodat de tuin nu een mediterrane tint gekregen heeft. Kortom, de bewoners van deze villa en dus de eigenaren van deze tuin, zijn Knops Tuindesign erg dankbaar voor het ontwerpen van hun indrukwekkende moderne tuin.

Tweesplitsing  

Midden in de tuin staat een bijgebouw die de tuin als het ware in tweeën opdeelt. Aan de ene kant vind je een binnentuin en aan de andere kant is ruimte voor wellness. Doordat in de architectuur en in het tuinontwerp een sterke as werd verwezenlijkt, wordt deze splitsing wat verzacht.  

Binnentuin en wellness 

Tussen het bijgebouw en de ruime overkapping ontstond een binnentuin. De bewoners hebben prachtig uitzicht over de patio, waar een verhoogd houten plateau met een karakteristieke boom als eyecatcher dient. Aan de andere zijde van het bijgebouw bevindt zich de wellness. In het royale zwembad van 12 meter lang kunnen de nodige baantjes getrokken worden. Maar ook een whirlpool biedt de mogelijkheid om heerlijk te ontspannen.

Verrassing 

Een andere verrassing van de tuin loop je tegen het lijf wanneer je het pad over de spiegelvijver volgt. Deze leidt naar een bijzondere vuurplek helemaal achter in de tuin. Je hebt er voldoende privacy en je zit er heerlijk op een houten zwevende bank. Een grote boom, geïntegreerd in het ontwerp, zorgt hier voor de nodige intimiteit.  

Over Knops Tuindesign 

Deze moderne tuin is het werk van Knops Tuindesign. Zij weten keer op keer de meest spraakmakende tuinen te ontwerpen en dat is in dit geval opnieuw gelukt. Ze zijn gaan werken vanuit de wensen van de bewoners. Deze wensen zijn vertaald naar een creatief en passend tuinontwerp. 

Editor: Media team

Datum: 06-11-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Knops Tuindesign