Moderne tuin met zwembad en prachtige, subtiele tuinverlichting

in-lite

Samen met The Garden Store heeft in-lite weer een prachtig tuin project gerealiseerd. in-lite ontwikkelt mooie buitenlampen en gelooft dat tuinverlichting meer is dan een buitenlamp in je tuin. Dat zien we ook weer terug bij dit tuinontwerp. Met de juiste tuinverlichting creëer je gemakkelijk en snel licht, maar ook veiligheid en sfeer. Het brengt een buitenruimte tot leven. Laat je inspireren door dit prachtige ontwerp.  

Tuinverlichting, project Diondoornik, In-Lite, The Art of Living

Een vakantiegevoel 

De voornaamste wens van de eigenaren van deze woning was om een vakantiegevoel te creëren in de tuin en een zwembad was een absolute must. Het zwembad was voor dit project leidend en moest centraal in de tuin worden geplaatst. Het bijgebouw heeft verschillende wellness faciliteiten, zoals een sauna. Voor het echte vakantiegevoel is in het ontwerp het zwembad gecombineerd met verschillende zitgedeeltes en groene aankleding. Het resultaat: een leeftuin met veel groen, maar wel onderhoudsvriendelijk.  

Tuinverlichting, project Diondoornik, In-Lite, The Art of Living

Het lichtplan 

In het lichtplan is ervoor gekozen om de contouren van de tuin aan te lichten. Zo is er een mooie gloed zichtbaar over de tuin en planten. Vanuit de serre van de woning heb je prachtig zicht over de gehele tuin. Van het terras met buitentafel, tot het zwembad en de loungehoek achter in de tuin. De armaturen op het bijgebouw zorgen voor mooie gevelverlichting, maar zorgen ook voor een prachtig zicht op het zwembad door de weerspiegeling van het water. De lichtbundels zijn strak en gericht. Al met al is de tuinverlichting subtiel opgenomen in het tuinontwerp en creëert het een oase van rust.  

Samenwerking The Garden Store en in-lite 

The Garden Store en in-lite werken al langere tijd samen aan diverse projecten en creëren samen de mooiste complete tuinontwerpen. Van een luxe wellness tuin tot een Ibiza-stijl stadstuin, door middel van een doordacht lichtplan met de juiste armaturen wordt altijd een mooi project gerealiseerd.  

Editor: Media Team

Datum: 15-05-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Diondoornik