moderne tuin, the art of living, stoop tuinen

  • Sparq Tuinen
  • Spegelt 40
  • 5674 CD Nuenen

Moderne tuin met zwembad | Sparq Tuinen

Voor dit klassieke huis is gekozen voor een moderne tuin met een groot zwembad. Deze tuin is de ideale plek om lekker te ontspannen en heerlijk te genieten van de vrije tijd met familie en vrienden. Door de slimme plaatsing van bomen en door een muur is er voldoende privacy gecreëerd.

Zwembad in de tuin, maar waar?

De bewoners wilden een zwembad in de tuin, het liefst een groot bad. Maar wat is de goede plaats? De bewoners hadden het bad al besteld, maar wisten niet waar zij het bad moesten plaatsen. Sparq Tuinen ging met het project aan de slag. Achter in de tuin is een bad van 9×4 meter gelegd. Er is een buffer gevormd tussen het woonhuis en het zwembad middels een groenvlak van Pennistum en de prachtige meerstammige solitair.  

Zwembad als hart van de tuin

Het is goed vertoeven in de tuin rondom het zwembad. Onder de veranda aan het woonhuis zit je heerlijk beschut. Er is een Frans pleintje met Platanen in het split gemaakt langs het zwembad. Het is net of je op vakantie bent! Je kunt nog lekker even zonnen na het zwemmen op het vlonderterras dat van hardhout is gemaakt. Er is genoeg privacy rondom het bad door de hagen en de muur, de inkijk wordt weggenomen door de strategisch geplaatste bomen. De tegels rondom het zwembad zijn keramisch en voorzien van voegen. Hierdoor hoeft er geen onkruid meer worden geplukt. De zwarte muur die als achtergrond dient voor de buste is gemaakt van kunststof. Het stuukwerk vriest er niet vanaf en de muur laat zich goed reinigen. 

moderne tuin, the art of living, stoop tuinen

 

Tekst: Redactie The Art Of Living
Fotografie: Sparq Tuinen

____

____

Meer projecten van Sparq Tuinen bekijken?