Moderne tuin, Stoop Tuinen, the art of living

  • Sparq Tuinen
  • Spegelt 40
  • 5674 CD Nuenen
  • Contact:
  • Tel.: 040-34 00 133
  • E-mail: info@sparqtuinen.nl

Moderne tuin | Sparq Tuinen

Het duurde lang voordat dit kavel bebouwd werd, maar nu bruist deze plek als nooit tevoren. Dit is mede te danken aan de moderne tuin die werd ontworpen door Sparq Tuinen.

Verbinding tussen huis en tuin

Bouwkundig architect en tuinarchitect trokken in dit project samen op. Dat is goed te zien, want huis en tuin sluiten naadloos op elkaar aan. De betonvloer is doorgetrokken van binnen naar buiten. Het huis heeft verschillende hoogtes die in de tuin doorlopen en het verlaagde betonnen terras is voorzien van een houten vlonder voor een warme uitstraling.

Moderne tuin, Stoop Tuinen, the art of living

Moderne tuin, Stoop Tuinen, the art of living

Stoere inrichting

De voortuin en de entree zijn stoer ingericht met industriële betonplaten en split. Drie auto’s kunnen er gemakkelijk parkeren. Een ruim gazon wordt door een robotmaaier kort gehouden en loopt om het huis heen.

Privacy

De kavel ligt aan een waterpartij. Zowel in het huis als in de tuin zijn genoeg plaatsen waar voldoende privacy is. Daar tegenover zijn er plaatsen waar je de weidsheid van de kavel kunt ervaren. In de villa is een vleugel ingericht als wellnessruimte. Aansluitend kan er buiten worden gezwommen in het bad van 4×6 meter. Rondom dit zwembad is de privacy groot door de plaatsing van een antracietkleurige muur. Verderop in de tuin zorgen de hoge hagen van Carpinus voor intimiteit. Sparq Tuinen zorgt altijd voor maatwerk. Dat is bij deze moderne tuin goed te zien.

 

Tekst: Sparq Tuinen
Fotografie: Sparq Tuinen

____

Sparq Tuinen

____

Meer projecten zien van Sparq Tuinen zien?