Stoop Tuinen, Moderne tuin. strak, sober, luxe, eenheid

  • Stoop Tuinen
  • Spegelt 40
  • 5674 CD Nuenen

Moderne tuin: strak, sober en luxe | Stoop Tuinen  

Bij deze prachtige moderne villa hoort ook een prachtige moderne tuin die het plaatje compleet maakt. De strakke lijnen worden gecombineerd met weelderige siergrassen en meerstammige bomen... 

Eenheid

Deze duurzame villa is minimaal vormgegeven met gestuukte gevels in combinatie natuurlijke materialen zoals hout. Ook zijn de grijze keramische tegels die in de keuken liggen doorgezet naar het buitenterras. De samenwerking tussen de strakke vormen en de natuurlijke materialen worden vanuit de woning doorgezet naar het tuinontwerp, dit zorgt voor een prachtige eenheid. Niet alleen de eenheid van de moderne tuin en woning was belangrijk voor de opdrachtgevers, de tuin moest ook warmte en sfeer uitstralen. Het hout, de vlakverdeling, de beplanting, de strakke vormen, alles draagt bij aan het totaalbeeld. 

Stoop Tuinen, Moderne tuin. strak, sober, luxe, eenheid

Stijlvol en luxe

In de moderne tuin is de vijver een blikvanger van formaat. Vanuit de living kijk je prachtig over de waterspiegel en zie je het water stromen uit de zwarte goot. Het water sluit naadloos aan op de grote glazen pui, magnifiek van vanuit het interieur! 

Het luxe zwembad met is bezet met mozaïek. Op de korte zijde van het bad ligt een grote hardhouten vlonder in hetzelfde hout als de gevelbekleding. Een deel van dit terras is overdekt en geschikt om heerlijk te loungen. De vlonder steekt onder de overkapping uit en gaat over in een zonneterras met ligbedden. 

Stoop Tuinen, Moderne tuin. strak, sober, luxe, eenheid 

Tekst: Stoop Tuinen
Fotografie: Koen Stijnen

____

____

Meer projecten zien van Stoop Tuinen zien?


Web editor: Media team     |

Datum: 01 | jun | 2020


Tags: , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media