Moderne tuin, Studio Siebers, The Art of Living

  • Studio Siebers Tuinontwerpers
  • Renseweg 52
  • 5425 PE De Mortel

Moderne tuin | Studio Siebers

Bij een fantastisch huis hoort natuurlijk een fantastische tuin. Voor deze klassieke woning is een prachtig tuinontwerp gemaakt door Jacques van Leuken. Studio Siebers mocht dit tuinontwerp uitvoeren. Deze schitterende, moderne tuin heeft een riant overdekt terras, diverse mooie beplanting, een groot gazon en een prachtig zwembad.

Privacy en rust

In deze moderne tuin is ruimte voor veel: spelen op het gras, zwemmen in het zwembad en loungen op de terrassen. Het geheel is een soort binnentuin geworden door de immens hoge muur die optisch opgehoogd wordt door de hoge bomenrij. Hierdoor heb je perfecte privacy. Aangrenzend aan het terras zijn twee grote plantenbakken gerealiseerd die een mooie overgang creëren van terras naar tuin. Met die planten krijg je meer kleur in de tuin. Die ruimte voor beplanting is aan de achterkant van de tuin herhaald, inclusief twee vijvers met daartussenin een heerlijk bankje voor die avondkop koffie.

Moderne tuin, Studio Siebers, The Art of Living

Visie Siebers

Studio Siebers gelooft dat een buitenruimte een plek is waarvandaan je uitgerust, opgeladen en geïnspireerd weer terug naar binnen gaat. Tenminste, als het weer meewerkt en als je Siebers Tuinprojecten inschakelt voor tuinaanleg en onderhoud. Zij weten high-end designs te vertalen naar luxe buitenruimtes en deze letterlijk tot leven te brengen. Daarom werken ze alleen met kwaliteitsmaterialen en professionele partners. Of het nu gaat om een visitekaartje voor je bedrijf of een beschutte plek in je moderne tuin waar de kinderen kunnen spelen, zij maken het. Echt.

Moderne tuin, Studio Siebers, The Art of Living

Aanleg

Als je kiest voor de aanleg van een tuin of buitenruimte, kies je voor een omvangrijk proces. De professionals van Studie Siebers vinden dat het wel een leuk proces hoort te zijn en daarom nemen ze zoveel mogelijk stressfactoren en zorgen bij je weg. Met het eindresultaat tot in de details scherp voor ogen maken ze een plan van aanpak. De uitvoering gebeurt gedisciplineerd volgens dat plan. Ze nemen al het werk uit handen, communiceren met alle betrokken partijen en zorgen dat je goed geïnformeerd bent. Nog voordat er vragen ontstaan. Zo kan je toekijken met een -steeds breder wordende- glimlach.

 

 Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Jaro van Meerten + Peter Baas

___

Moderne tuin, Studio Siebers, The Art of Living

___

Meer projecten bekijken van Studio Siebers?