Moderne verlichting, Hoogspoor Design Light, woonhuis

  • HOOGSPOOR
  • Lovense Kanaaldijk 45-1
  • 5013 BJ Tilburg
  • Contact:
  • Tel.: +31 (0)13 542 51 82
  • E-mail: info@HOOGSPOOR.nl

Moderne verlichting | HOOGSPOOR Design Light 

De bewoners van deze woning hadden de wens om hun huis smaakvol te verlichten. Aan de inrichting en het resultaat van het lichtplan is te zien dat deze mensen stijl kennen en weten te waarderen. Niet zo heel gek dus dat ze zelf heel succesvol zijn in de fashionindustrie. Hun woning is een directe afspiegeling daarvan. Ook is het huis voorzien van alle gemakken die domotica te bieden heeft. Alles bij elkaar is het een tot in de laatste details ontworpen en ingericht huis waar niets aan het toeval is overgelaten. HOOGSPOOR is trots dat ze hebben kunnen bijdragen in het licht- en domoticawerk en de realisatie ervan. De moderne verlichting is de kers op de taart van dit huis. 

Aandacht

Direct in de living is de moderne verlichting van HOOGSPOOR duidelijk terug te vinden. De wandlampen werpen prachtige lichtbundels naar boven en beneden voor indirect licht. In deze charmante ruimte kijk je uiteraard niet graag recht in een lamp. De verlichting complementeert deze ruimte perfect nu. Ook de tv-kamer is zeer sfeervol door de verlichting ervan. Naast de wandverlichting is ook nagedacht over vrijstaande verlichting en spots. De zweeflamp die over de bank hangt trekt graag de aandacht met haar chromelook en moderne ontwerp. De riante bananenplant in de hoek heeft een eigen spot gekregen zodat haar schoonheid nog beter naar voren komt. 

Moderne verlichting, Hoogspoor Design Light, woonhuis

Master piece

Het pronkstuk van het huis vind je – zoals wel vaker – in de ontvangsthal van het huis. Het gigantische raamwerk boven de voordeur verleent 100% de mogelijkheid tot het ophangen van een majestueus armatuur. Dit prachtexemplaar is dan ook een echte aanwinst voor het huis. De vorm zorgt ervoor dat een aantrekkelijk en speels effect wordt getoond op de hoge muren. De laatste uitwerking van het lichtplan komt terug in de keuken. Het eiland heeft een zwevend effect gekregen middels professionele LED-verlichting onder het blok. Boven het eiland zijn LED-ontwerpen – perfect passend binnen het moderne verlichtingsplan – gehangen die in elke kleursetting in te stellen zijn, zodat je de sfeer kan aanpassen aan je gemoedsstemming. 

Moderne verlichting, Hoogspoor Design Light, woonhuis

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Hoogspoor Design Light

____

____

Meer artikelen bekijken van Hoogspoor Design Light?