Bekende nederlander, Moderne villa Almere, Jörgen Raymann, Theartofliving, binnenkijker

Moderne villa | Cabaretier Jörgen Raymann

Altijd al in Almere willen wonen? Dit is misschien wel jouw kans! Jörgen Raymann, bekend als cabaretier en stand upcomedian, heeft besloten om zijn moderne villa te verkopen. Jörgen heeft het vrijstaande huis zelf ontworpen, dus een uniek project is het zeker.

Strakke, moderne villa

Het strakke, moderne exterieur wordt doorgetrokken in het interieur. Veel lichte kleuren, strakke lijnen en moderne meubels. Op de begane grond zijn niet alleen de standaard ruimtes zoals een woonkamer en keuken. De woning is ook uitgerust met een bioscoop met een eigen pantry en toilet, een verwarmd zwembad met bar, een fitnessruimte, douche, apart toilet en een was en droogruimte. Dat is nog niet alles; onder de woning zit ook nog een kelder. Hier bevindt zich een gameroom, wat het huis ook heel geschikt maakt voor kinderen.

Groot gezinshuis

In totaal is er een woonoppervlakte van 613 m2. De gehele kavel is 3.320 m2 wat betekent dat het huis omarmt wordt door een zeer royale tuin. Verder is de villa opgebouwd uit drie verdiepingen die bestaan uit twaalf kamers. Hiervan zijn er zes slaapkamers met allemaal een eigen badkamer. Eén van deze slaapkamers is de zogenoemde masterbedroom. Met een ruime walk-in closet met inbouwkasten en een badkamer met bad, rainshower en twee aparte wastafels en apart toilet is de luxe heel gemakkelijk te herkennen in deze woning.

Overdekt zwembad

Het overdekte zwembad is afgescheden met de tuin door grote glazen puien en glazen schuifdeur. Door deze schuifpui is de scheidingslijn tussen binnen en buiten minimaal. Er is een directe toegang is tot de terrassen en de tuin, wat vooral in de zomermaanden een heel groot voordeel is.

Royale tuin met privacy

Over het ontwerp van de tuin is ook goed nagedacht. De onder architectuur aangelegde tuin straalt rust uit en biedt de benodigde privacy. In de tuin vind je terrassen, verschillende waterpartijen en exotische palmbomen. Om de beplanting in een goede staat te behouden, is door de gehele tuin een sproeisysteem geïnstalleerd. De ligging is perfect, heel de dag zon en door de vier meter hoge heg wordt er veel privacy gecreëerd. In de tuin is ook nog bebouwing te vinden in de vorm van een grote schuur

Samengevat; een exclusieve strakke, moderne woning die van alle gemakken en luxe is voorzien. Deze prachtige plek kan van jou zijn voor €2,4 miljoen euro. Iets voor jou?

 

Benieuwd naar de woning waar Winston en Renate Gerschtanowitz in gewoond hebben?

___

 

Tekst: Monique Jansen
Fotografie: www.hollywoodhuizen.nl

 

Bronnen:

  • |
  • |