Moderne villa | François Hannes

Moderne villa met diepe droomtuin | François Hannes

De woning heeft fantastische as- en zichtlijnen

Uniek en trendy, met tal van verrassende luxe is deze moderne villa waarop François Hannes zijn stempel heeft gedrukt. Een villa met een 250 meter diepe droomtuin. Een woning met fantastische as- en zichtlijnen ook. Symmetrisch en in balans.

Het resultaat is verbluffend. Dat begint al bij de entree. Een fantastische voordeur die niet direct als voordeur herkenbaar is. En een werkelijk fenomenale inkijk via een pui van staal en glas. De keuken, door François Hannes custom made ontworpen, is een plaatje. Zoals eigenlijk de hele custom made inrichting. Van de fraaie spatwand van 3D mozaïek achter het vrijstaande bad tot de warme en sfeervolle oranjekleurige lamp met akoestische dimmerfunctie boven het kleedeiland. Bijzonder is ook het akoestische keukenplafond, dat oogt als normaal stucwerk, maar gemalen marmer als hoofdbestanddeel bevat.

Keuken, custom made, maatwerk, hout, akoestisch plafond, moderne villa, François Hannes

De leefkeuken is op maat gemaakt en geplaatst door Marvage Keuken- en interieurbouw. De apparatuur is afkomstig van het merk Gaggenau. De lamp boven de eettafel is een ontwerp van Jacco Maris.


“De keuken, door François Hannes custom made ontworpen, is een plaatje”


Woonkamer, living, bank, D!zit, tapijt, grote ramen, moderne villa, François Hannes

Zithoek van Macazz (leverancier D!ZiT). Het karpet is van Carpet Sign.

Raambekleding van Indivipro.

Kozijnen, De Brug Timmerfabriek Son, glazen deuren, industriële look, vloer JP Flooring, moderne villa, François Hannes

De stalen kozijnen van smederij Jef van Looveren.

Vakwerk

“Ik werk al jarenlang samen met een topteam van bedrijven. Mijn inrichtingen stellen extreem hoge eisen aan vakmanschap. Een optimaal resultaat is alleen met perfectionistisch vakwerk mogelijk”, zegt Hannes. Het eindresultaat onderlijnt zijn woorden. Hoofdaannemer Beverco, De Brug timmerfabriek (binnen en buitenkozijnen), Marvage (keuken en interieurbouw), DecoArt, Acoustucco (akoestisch plafond), stukadoor Goossens, JP Flooring (vloeren), Van Geffen (elektro), Allround Dakexpert (zinken dak), Puur groenprojecten (tuin) en Prowork (domotica, audio-video en ICT) hebben vakwerk geleverd.

Ook de Bod’or deuren, de Agape badkamer met Vola kranen, de Kreon- en Modular verlichting, Indivipro raambekleding en stoffering en andere fantastische accenten, zoals de open haard van Tulp en een D!zit bank in de living, zorgen voor een aaneenschakeling van ‘wow’-kreten.

Entree, lampen, muur, afscheiding, indrukwekkende verlichting, vloer, JP Flooring, moderne villa, François Hannes

De ruimtes zijn strak afgewerkt met stucwerk van Goossens en schilderwerk van DecoArt Snoeks. Het akoestisch plafond werd aangebracht door Acoustucco.

Het kleedeiland met de fraaie oranje lamp van Luceplan, type Silenzio.


“Als mensen na voltooiing écht blij zijn, is dat voor mij het summum”


Slaapkamer, master bedroom, bed, boxspring, moderne villa, François Hannes

Nilson bed naar het ontwerp van François Hannes.

Badkamer, sanitair, vrijstaand bad, Agape, wastafel, kraan, VOLA, moderne villa, François Hannes

Badkamer, sanitair, Agape, wastafel, houten accenten, moderne villa, François Hannes

De regendouche van VOLA.

Waardering en erkenning
François Hannes inhaleert de lof met een brede glimlach. Waardering en erkenning, daar doet hij het voor. Het is zijn levenselixer. “Ik maak graag mooie dingen voor en met fijne mensen. Als mensen na voltooiing écht blij zijn, is dat voor mij het summum. En daarbij maakt het me niet uit of het een high end project in luxe eigentijdse sfeer betreft, of de verbouwing van een woning in het middensegment.”

Domotica, Control4 domotica, besturing, Prowork, moderne villa, François hannes

Verlichting, klimaat, audio & video, ICT en beveiliging kan in huis en op afstand worden bestuurd d.m.v. het Control4 domotica systeem wat werd geleverd en geïnstalleerd door Prowork.

Tekst: Webredactie
Fotografie: Alfons Lenders

 

Meer projecten van François Hannes bekijken?

 

___

Deze bedrijven werkten mee aan de realisatie van dit project: