Moderne villa met design trap

Preferro

In een historische stad in Noord-Brabant bevindt zich deze prachtige villa. Een hoge, open woning met als verbindende factor een unieke design trap van Preferro. Een echte eyecatcher van deze bijzondere woning.

Trap als kunstwerk, Design trap, Preferro, Stalen trap, The Art of Living

Een trap als kunstwerk

Een prachtig kunstwerk, die de hele woning doorkruist en waar je op elke verdieping van kan genieten. Dat is deze stalen muizentrap.
Het bijzondere van een muizentrap is dat de trapbomen zijn uitgesneden in de counteren van de traptreden. Hierdoor lijken de treden te zweven en wordt een uniek zigzag-patroon gecreëerd. Dit maakt de trap tot een echt design object in de woning.

Transparantie en design

De bewoners kozen voor een minimalistische design trap waarbij de hoogte van de woning nog meer wordt benadrukt. Het vele glas geeft de villa een open en luchtig gevoel dat overal terug te zien is. Zowel bij de trap als bij de hoge ramen en deuren, wordt transparantie en design samengebracht.
Het licht wat binnenkomt via de hoge ramen zorgt dat de trap letterlijk in de ‘spotlight’ wordt gezet.

transparantie en design, Design trap, Preferro, Stalen trap, The Art of Living

Hoogstaand vakmanschap door de ambachtsmannen van Preferro

De stalen trappen worden door Preferro altijd op maat gemaakt met hoogstaand vakmanschap in de eigen werkplaats in Nederland. De plek waar het ware ambacht met liefde wordt uitgeoefend. Stalen deuren, stalen trappen en metaal design van een ongekend niveau.