Moderne villa met fantastische houten vloeren

VloerenExclusief

Wat ooit een parfummuseum was is vandaag de dag, na een grootschalige verbouwing, het toonbeeld van eigentijds en sfeervol wonen. De smaakvolle keuzes die tijdens deze flinke verbouwing werden gemaakt resulteerde in een moderne villa met een sprankeling van warmte en gezelligheid. Een sfeer die onder meer bereikt werd door te kiezen voor de prachtige houten vloeren van VloerenExclusief. Het bedrijf heeft fantastisch maatwerk geleverd waarbij het oog voor detail in acht werd genomen. De vloer onderscheidt zich van alle andere houten vloeren en vormt daardoor de rode draad van de inrichting.  

Warme persoonlijkheid 

Het interieur van deze moderne villa is een perfecte weerspiegeling van de warme persoonlijkheid van de bewoners. Het geheel laat zich dan ook omschrijven als sfeervol, luxueus en tegelijkertijd heel gemoedelijk. Alle woonfuncties bevinden zich op een verdieping, wat betekent dat de villa ook levensloopbestendig is. Er werd gekozen voor een speelse indeling, die ervoor zorgt dat iedereen de villa op een andere manier beleefd. De ruimtes hebben ieder hun eigen functies, maar zijn toch nog steeds verbonden aan elkaar. Dit komt doordat gewerkt is met hetzelfde kleurenpalet, dezelfde materialen en een doorlopende houten vloer. 

 

Heerlijke woonsfeer 

De houten vloeren van VloerenExclusief zorgen voor een warme, maar rustige basis. Ze zijn dan ook aan de hand van hoge kwaliteitsstandaarden geselecteerd en daarna op maat gemaakt, geleverd, gelegd en afgewerkt. Dat betekent dat in de leefruimte en slaapkamer werd gekozen voor een houten vloer met lange planken, die de ruimtelijkheid van de moderne villa benadrukken, en dat de keuze viel op een vloer met een visgraatmotief in de living. Deze vloeren werden behandeld met een ultramatte lak, waardoor de warme uitstraling van het hout behouden werd. Daarnaast zijn de vloeren afgewerkt met dunne donkere plinten zodat een luxe touch gewaarborgd kon worden. De bewuste keuze voor de vloeren zorgt ervoor dat de woonsfeer helemaal compleet is. 

Editor: Media team

Datum: 03-12-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Patrick Meis