Moderne villa met grote ramen en een glazen pui

Finstral

Niet zo heel lang geleden stond op deze plek een boerderij, maar nu staat er een moderne villa die volledig past bij zijn omgeving. De architectuur van deze villa laat heden en verleden op een speelse manier samenkomen waardoor een eigentijds en tegelijkertijd tijdloos concept kon ontstaan. De woning is een herinterpretatie van een oude schuur die voorheen op het terrein van de oude boerderij stond. Maar ook de boerderij zelf diende als inspiratie en enkele delen van de boerderij werden daarom overgenomen in het huidige ontwerp. De glazen pui en de grote ramen geven de woning een moderne touch, zodat de twee stijlen samen kunnen komen.

Extra dimensie

De houten, donkere gevel van de woning is op zichzelf niet meteen erg interessant. De ramen en de glazen pui geven het huis dimensie. Ze laten veel licht binnen waardoor de woning niet donker aandoet. Daarnaast zorgen ze voor een fantastische uitzicht over de tuin met zwembad. Om ervoor te zorgen dat de ramen samensmelten met de rest van het in- of exterieur zijn kozijnen van groot belang. Esthetisch en functioneel waren de producten van Finstral hier uitermate geschikt voor. De hefschuifdeuren, kozijnwanden en aluminium kozijnen van Finstral werden gebruikt in dit ontwerp.

Glazen pui-Finstral, the art of living

Verwondering gegarandeerd

De producten van Finstral werden uitgezocht aan de hand van het totale ontwerp. Dit is dan ook de reden dat men koos voor aluminium materiaal met een buitenkleur van antraciet metallic, die goed past bij de houtengevelbekleding. Binnen koos men echter voor een witte gesatineerde kleur die aansluit bij het interieur. Het materiaal en de kleuren zijn onderhoudsvriendelijk, weerbestendig, robuust en duurzaam. Al deze kenmerken passen geweldig goed bij de uitgangspunten van dit project. Maar ook als je bezig bent met een compleet ander project biedt Finstral passende oplossingen. Verwondering gegarandeerd!

Editor: Media team

Datum: 12-07-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Finstral