Moderne villa met lichte gietvloer

DRT Gietvloeren

De vorm van deze schitterende woning werd bepaald door de woonwensen van de bewoners. Dit betekent dat eerst het interieur werd ontworpen, waaruit vervolgens het exterieur volgde. De architecten luisterden dan ook goed naar de opdrachtgevers zodat zij doordacht en met een duidelijk plan te werk konden gaan. Dit leidde tot een villa waarbij privacy en openheid op interessante wijze met elkaar gecombineerd werden. De ruimte die daar het toonbeeld van is, is de badkamer. Waarin de kleur wit en de prachtige gietvloer van DRT Gietvloeren de volledige aandacht opeisen.

Minimalistische badkamer

Op de eerste verdieping gelegen vind je de riante master badkamer. Deze kenmerkt zich door strakke zichtlijnen, veel lichtinval, een royaal ligbad en een luxe inloopdouche. Het daglicht en het lichte kleurenpalet benadrukken de ruimtelijkheid van de ruimte en zorgen ervoor dat de ruimte optisch groter lijkt. De gietvloer met betonlook maakt dat het geheel erg hedendaags oogt en klasse uitstraalt. Het mag dan wel een minimalistische badkamer zijn, toch is te zien dat overal over na werd gedacht en dat alles tot in de puntjes klopt.

Gietvloer - DRT Gietvloeren - the art of living

Verdieping breed

Om ervoor te zorgen dat alle kamers op de verdieping bij elkaar passen, werd de lichte gietvloer niet alleen in de badkamer geplaatst. Het mastergedeelte en het slaapgedeelte van de kinderen werden bijvoorbeeld van elkaar gescheiden door een lange hal met aan weerszijde een hoge kastenwanden en dezelfde gietvloer. Hierdoor heeft iedereen voldoende ruimte voor zichzelf zonder dat dit ten koste gaat van de vorm en het ontwerp van de inrichting.

Gietvloer - DRT Gietvloeren - the art of living

Meer over gietvloeren

DRT Gietvloeren is verantwoordelijk voor de vloer op de verdieping. Zij zijn specialist op het gebied van gietvloeren en hun product wordt de laatste jaren steeds vaker in verschillende woningen geplaatst. De gietvloer wordt dan ook steeds populairder. Dit komt door de prachtige naadloze uitstraling, de geluiddempende kenmerken en het gegeven dat deze vloer eenvoudig schoon te maken is. Kortom, het is een fantastische toevoeging aan ieder interieur!

Editor: Celine Jacobs

Datum: 25-08-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Dré Wouters