Moderne villa met natuursteen toepassingen

NG Bouwen met Natuursteen

Deze moderne villa werd gerealiseerd in Dronten. De villa past perfect in zijn omgeving. Dit komt doordat hier voorheen een fruitkwekersgebied was. Op het eerste gezicht is de basis van het exterieur modern en strak, maar dankzij de toevoegingen van NG Bouwen met Natuursteen heeft deze villa een warme mediterrane sfeer gekregen.

Moderne villa, natuursteen, The Art of Living

Natuursteen

De woning bestaat uit een combinatie van witstucwerk en verschillende natuursteen elementen. Dit samen zorgt voor een optisch spannende look. De keus voor natuursteen viel op Karlovy Vary. Deze sortering is lichtgrijs van kleur en heeft een bruine kleurspeling. De kleur van de steen komt goed tot zijn recht naast het witte stucwerk. Daarnaast heeft deze steen een grove structuur en een exclusieve uitstraling. Het natuursteen heeft de villa een stijlvol uiterlijk gegeven met een internationale allure. Aan de voorzijde zijn verschillende gevelvlakken te zien waar natuursteen is toegepast, maar dat is niet het enige. Ook gedeeltes van de steunpilaren en de achterzijde werden vervaardigd in natuursteen.

 

Moderne villa, natuursteen, The Art of Living

Oog voor detail

Naast een schitterende gevel van natuursteen werd tijdens de bouw ook rekening gehouden met de grootsheid van de kavel. De omgeving bood de moderne villa dan ook erg veel mogelijkheden wat betreft de entree, het parkeren en groene toevoegingen. De riante villa werd daardoor gebouwd met oog voor detail, overal werd aan gedacht. Zo kwam de materiaalkeuze bijvoorbeeld tot stand. Maar ook het plaatsen van verlichting op de juiste plekken was cruciaal.

Moderne villa, natuursteen, The Art of Living

Meer over NG Bouwen met Natuursteen

Dankzij de stenen van NG Bouwen met Natuursteen wordt ieder bouwwerk omgetoverd tot een unieke, prachtige en sfeervolle verschijning. De stenen worden vaak in mediterrane stijlen gebruikt waardoor een woning of gebouw een karakteristieke uitstraling krijgt. Ieder persoon heeft zijn eigen smaak wat betreft kleuren of patronen, daarom is het assortiment van NG Bouwen met Natuursteen erg uitgebreid.

Editor: Celine Jacobs

Datum: 26-07-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living