Moderne villa met rieten dak en prachtig hekwerk

DJS Hekwerken

Zodra je voor deze woning staat zal het bijzondere exterieur de volledige aandacht weten te trekken. Dit komt door een unieke combinatie van verschillende materialen en rustige kleuren. Let bijvoorbeeld eens op het rieten dak met de koperen nok, de wit gestucte muren, de zwarte aluminium kozijnen, de buiten jaloezieën en de gemêleerde stenen. Deze stenen veranderen van kleur in het zonlicht en geven op deze manier de villa meer dimensie. De materialisatie van de woning is tot in detail geperfectioneerd waardoor de woning, met rieten dak, nu voldoet aan alle wensen van zijn bewoners.

Stijlvol hekwerk

Wanneer je zo’n schitterende woning hebt wil je het liefst niet dat iedereen zomaar het terrein kan betreden. Daarom werd het terrein volledig afgesloten met een haag en een prachtig hekwerk van DJS Hekwerken. Het hekwerk werd volledig op maat gemaakt waardoor het geen afbreuk doet aan het mooie exterieur. Een voorbeeld daarvan is de donkere kleur van het hek, die ook weer terugkomt in de gevel van de woning. Daarnaast sluiten de lijnen van het hekwerk volledig aan bij het lijnenspel van het exterieur. Dit betekent dat het hek niet direct opvalt en dat alle aandacht nog steeds uitgaat naar het ontwerp van de woning en het waanzinnige rieten dak. Het hek stoort niet maar weet de juiste aspecten nog meer te benadrukken.

Over DJS Hekwerken

Dit hekwerk werd gerealiseerd door DJS Hekwerken. Zij zitten al jaren in het vak en snappen dat een hek of een poort meer is dan alleen de markering van een perceel. Een hekwerk is bepalend voor de eerste indruk die de woning achterlaat. Je zou het dan ook wel het sieraad van een huis kunnen noemen. Daarom ontwerpen zij hekwerken en poorten waarbij klassieke ambacht samenkomt met de moderne technieken.

Editor: Media team

Datum: 11-12-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living