Moderne villa met stijlvolle schuifpoort

DJS Hekwerken

Op een prachtige locatie is deze schitterende moderne villa gelegen. De woning kenmerkt zich door zijn strakke vormgeving, grote raampartijen en chique wit stucwerk. Om ervoor te zorgen dat het perceel afgesloten kan worden en niet iedereen zomaar toegang heeft tot de villa, kozen de bewoners voor een schuifpoort van DJS Hekwerken. Deze robuuste, moderne schuifpoort springt meteen in het oog wanneer hij gesloten is en past qua design volledig bij de stijl van de woning. Dit komt doordat de grijstint van de poort terugkomt in het exterieur, maar ook door de strakke, wit gestucte muurelementen waarbinnen de poort werd geplaatst. Er is een waanzinnig totaalbeeld ontstaan.

Schuifpoort, hekwerk, DJS Hekwerken, The Art Of Living

Perfecte combinatie van techniek en stijl

Naast dat de schuifpoort er fantastisch uitziet, beschikt hij ook over alle hedendaagse bedieningstechnieken. Denk aan een elektrische bediening middels onder andere een intercom, handzender of cijfercode. Het zorgt ervoor dat de bewoners eenvoudig op ieder gewenst moment de poort kunnen openen of sluiten. De schuifpoort staat hierdoor voor de perfecte combinatie van kwaliteit, stijl en techniek. Een veilige, mooie afsluiting van het perceel werd zo realiteit. Daarnaast is een andere fijne bijkomstigheid dat de toegangspoort al in één dag geplaatst, gemonteerd en aangesloten werd. Hierdoor konden de bewoners direct genieten van hun prachtige nieuwe poort.

Schuifpoort, hekwerk, DJS Hekwerken, The Art Of Living

Meer over DJS Hekwerken

De schuifpoort is afkomstig van DJS Hekwerken. Dit bedrijf zit al dertig jaar in het vak en heeft door de loop van de jaren aan de meest mooie projecten mee mogen werken. Ook betekent dit dat hun specialisten veel ervaring op hebben gedaan en beschikken over alle nodige vakmanschap om een project in goede banen te leiden. Bovendien heeft DJS Hekwerken een erg uitgebreid assortiment en bieden zij altijd maatwerk. Hierdoor is vrijwel alles mogelijk en gaan jouw wensen gegarandeerd in vervulling. Om inzichten te krijgen in het assortiment kun je zelf jouw toegangspoort online ontwerpen in een configurator, maar je zou ook op de website de uitgebreide beeldbank kunnen bekijken.

Editor: Celine Jacobs

Datum: 13-12-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: DJS Hekwerken