Moderne villa met unieke gevelsteen en grote raampartijen

Livingstone

Deze fenomenale villa is een prachtig voorbeeld van een woning die gebouwd werd aan de hand van de moderne bouwstijl; een strak lijnenspel, plat dak en unieke plaatsing van ramen. Het geeft de villa een rustige, maar interessante uitstraling. De voorgevel oogt stoer en robuust door de kleuren en de GeoStylistix, een duurzame lange gevelsteen. De achterzijde is daarentegen juist open en speels, dit komt door de verspringende gevels en de royale raampartijen. Dit contrast maakt het ontwerp juist bijzonder en authentiek. Het nodigt je uit te blijven ontdekken.   

Ruime opzet 

Nadat je de gevelsteen en de grote raampartijen van het exterieur hebt kunnen bewonderen, kom je binnen weer voor bijzondere verrassingen te staan. Zodra je de woning betreedt kom je terecht in een imposante entree met vide, waardoor de ruime opzet van de woning meteen al benadrukt wordt. De entree leidt je via de trap, of een heuse huislift, naar de verdiepingen. Daarnaast zijn de woon- en eetkamer ook eenvoudig te betreden. Op de verdiepingen bevinden zich verschillende slaapkamers, waarvan twee met balkon. De balkons gaan volledig op met het exterieur en het ontwerp. Dit komt door de gekozen gevelsteen en de kleur van de kozijnen.  

Meer over Livingstone 

Deze schitterende villa met zijn unieke lijnenspel, grote ramen en mooie gevelsteen is een van de ontwerpen van Livingstone. Livingstone is een bedrijf dat bijzondere woningen bouwt die volledig naar wens van hun opdrachtgevers zijn vormgegeven. Hierdoor zijn zij bekend met verschillende bouwstijlen. Wil je een schuurwoning? Zie je een klassiek huis wel zitten? Of spreekt deze villa je aan? Livingstone is van alle markten thuis. Daarnaast heeft het bedrijf jarenlange ervaring waardoor ze precies weten hoe ze het project moeten begeleiden om zo ieders wensen in vervulling te laten gaan.  

Editor: Media team

Datum: 27-06-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Livingstone