Moderne villa ontworpen met oog voor de omgeving

Sels Villabouw

Op een unieke locatie zal in de nabije toekomst deze moderne villa gebouwd worden. Om tot dit fantastische ontwerp te komen, schakelden de opdrachtgevers de hulp van Sels Villabouw in. Samen gingen zij aan de slag om hun wensen concreet te maken. Dit gebeurde volgens de zelfontwikkelde werkwijze van Sels Villabouw. Het vertrekpunt was een leeg blad papier dat gaandeweg het proces steeds voller kwam te staan. Er werd goed naar de eisen van de opdrachtgevers geluisterd en een persoonlijke aanpak zorgde ervoor dat zij zich ook daadwerkelijk gehoord voelden. Nadat het ontwerp en de begroting rond en goedgekeurd waren werden deze prachtige renders gemaakt. Dit betekent dat de bouw daadwerkelijk gaat beginnen.

De omgeving als uitgangspunt

Deze waanzinnige villa zal gebouwd worden in een natuurrijke omgeving. Dit is dan ook de reden dat de natuur als één van de belangrijkste uitgangspunten werd genomen. Daarom werd een modern lijnenspel gecombineerd met organische vormen. Dit zorgde ervoor dat een mooi en authentiek contrast ontstond tussen verschillende bouwstijlen. De rieten kap en het gebruik van natuurlijke materialen zijn bijvoorbeeld elementen van de landelijke stijl. Daar tegenover staan de glazen puien en de strakke afwerking, aspecten die we in de hedendaagse bouwstijl veelvuldig terugzien komen. Het zorgt ervoor dat de woning niet te opzichtig wordt en dat de omgeving niet door het bouwwerk wordt belast.

Afzonderlijk en toch verbonden

Daarnaast wensten de opdrachtgevers meer leefruimte en voldoende plek om verschillende functies samen te laten komen. Dit betekent dat het ontwerp van de moderne villa ruim werd opgezet. Alle ruimtes staan op zichzelf, zodat de verschillende functies afzonderlijk van elkaar uitgeoefend kunnen worden. Toch staan ze tegelijkertijd ook met elkaar in verbinding. Dit betekent dat de toekomstige bewoners van de villa voelen dat ze samenleven, maar ook kunnen genieten van voldoende privacy. Kortom, Sels villabouw heeft weer een prachtige moderne villa weten te ontwerpen en we kunnen ervan uitgaan dat de realisatie net zo indrukwekkend zal zijn.

Editor: Media team

Datum: 13-02-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Sels Villabouw