Moderne woning met houten garagedeur als blikvanger

Different Doors

Voorheen was het vaak zo dat garagedeuren afbreuk deden aan de uitstraling van een woning, maar deze villa toont dat dit niet langer het geval is. De houten deur die hier geplaatst werd dient als echte blikvanger. De sectionaaldeur springt direct in het oog en krijgt daardoor de volle aandacht. Different Doors heeft dan ook wederom prachtig werk geleverd. Deze garagedeur toont precies waarvoor zij staan, wat ze kunnen en hoe zij de wensen van hun klanten in acht nemen. Op deze manier weten zij keer op keer projecten een glow up te geven. We vertellen je er dan ook graag meer over.  

Houten deur, garagedeur, Different Doors, The Art Of Living

Warme blikvanger  

Deze fantastische nieuwbouwwoning kenmerkt zich door zijn moderne en strakke design. Om het geheel toch een warme uitstraling te geven is gekozen voor een houten deur. De garagedeur is maar liefst zes meter breed en werd achter de dag geplaatst. Door de garagedeur uit hout te vervaardigen wordt een mooi contrast gecreëerd met het witte stucwerk dat kenmerkend is voor de woning. Daarnaast zal je twee keer moeten kijken wanneer de deur gesloten is. Door de naadloze verwerking en de latten maakt de deur echt deel uit van de gevel. Niets doet vermoeden dat het eigenlijk om een garagedeur gaat.  

Houten deur, garagedeur, Different Doors, The Art Of Living

Meer over Different Doors  

Deze schitterende houten deur werd realiteit dankzij de eigen productie van Different Doors. Dit houdt in dat zij eenvoudig in kunnen spelen op innovaties, altijd maatwerk leveren en dat een goede kwaliteit gegarandeerd is. Dit laatste betekent dat de deuren goed geïsoleerd en beveiligd zijn. Op esthetisch vlak heb jij het hef in eigen handen. Natuurlijk helpt Different Doors je met het maken van keuzes, maar wat de deur uitstraalt bepaal jij. Bovendien heeft Different Doors een montageteam dat ervoor zorgt dat de deuren binnen een dag geplaatst zijn. Wil je hier meer over weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met hen op. Ze helpen je graag op weg.  

Editor: Media Team

Datum: 08-11-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Different Doors