Moderne woning met indrukwekkende garagedeur

Different Doors

Deze schitterende woning weet direct bij aankomst te intrigeren. Dit komt door het ultramoderne design en zijn tegelijkertijd warme uitstraling. Strakke lijnen spelen de hoofdrol en strak wit stucwerk wordt afgewisseld met royale raampartijen en houten elementen. Maar ook de hoogteverschillen trekken direct de aandacht. Een oprit leidt bijvoorbeeld naar een garage die op kelderniveau gelegen is. Het is de houten garagedeur die direct in het oog springt. Different Doors heeft dan ook weer prachtig werk geleverd en wist op geheel eigen wijze iets bij te dragen aan het ontwerp.  

Garagedeur, Deuren, Different Doors, The Art Of Living

Unieke houten elementen 

Different Doors was dus verantwoordelijk voor het ontwerp en de realisatie van de prachtige houten garagedeur aan de voorzijde van de woning. Ook aan de achterzijde van de woning creëerde zij voor het botenhuis een indrukwekkende sectionaaldeur en loopdeur. Beide werden door Different Doors op naadloze wijze verwerkt in de gevel, waardoor het een strak geheel vormt. Om een uniforme uitstraling te creëren werden alle deuren vervaardigd uit hetzelfde soort hout. Alle aspecten in het ontwerp komen hierdoor samen en versterken elkaar op bijzondere wijze. Ook de overige houten elementen, die de woning kenmerken, dragen hier aan bij en werden ook vervaardigd uit dezelfde batch hout.  

Meer over Different Doors  

Spreekt het exterieur jou aan? Ben je ook opzoek naar een soortgelijke garagedeur? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Dan helpt Different Doors je graag op weg. Het maakt niet uit wat jouw wensen zijn, de houten deuren van Different Doors zijn altijd volledig maatwerk. Hierbij wordt rekening gehouden met de door jou beoogde houtsoorten, kleuren, technieken en afwerkingen. Er worden keer op keer creatieve oplossingen gevonden en werkelijk alles is dan ook mogelijk. Kijk voor meer informatie op de website.  

Editor: Media Team

Datum: 27-10-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Different Doors