Moderne woning met luxe en comfortabele badkamers

De Eerste Kamer Badkamers

Er zijn verschillende redenen om over te gaan op de renovatie van jouw badkamer. Je wil bijvoorbeeld jouw woning verduurzamen, de leidingen zijn aan vernieuwing toe, je wil dat de badkamer eenvoudiger te onderhouden is of het kan natuurlijk ook zo zijn dat je de huidige badkamer niet meer mooi vindt. Welke reden je ook hebt, het verbouwen van een badkamer vergt een goede aanpak. Daarom is het aan te raden om met een expert samen te gaan werken. De Eerste Kamer Badkamers helpt je bijvoorbeeld al graag op weg met hun kennis en ervaring. Dit is dan ook de reden dat de bewoners van deze luxewoning de hulp van het bedrijf inschakelden.

Badkamer, ligbad, De Eerste Kamer Badkamers, The Art Of Living

Twee badkamers

Deze voorheen twee-onder-een-kapwoning werd omgebouwd tot één woonhuis. Dit houdt in dat de schitterende woning nu beschikt over maar liefst twee badkamers. Beide badkamers komen qua stijl volledig overeen, waardoor de bijdragen aan de samenhang binnen het interieur. De badkamers laten zich het beste omschrijven als luxe, chique en praktisch. De ruimtes zijn dan ook zo ingericht dat ze volledig aansluiten bij hun gebruikers. Dit voorziet in gebruiksgemak en zorgt ervoor dat de bewoners in beide badkamers volledig kunnen ontspannen en tot rust kunnen komen.

High-end uitstraling

De basis van beide ontwerpen wordt gevormd door marmeren badkamertegels die op mooie wijze tegen de wanden werden geplaatst. De prachtige aders hebben een lichtgrijze kleur die terugkomt in de grote platen van de vloer. Het natuursteen is gecombineerd met andere natuurlijke materialen zoals hout. Daarnaast is gekozen voor gouden elementen zoals de kranen, die zijn vervaardigd uit geborsteld messing van het merk Gessi. Door te kiezen voor chique materiaal en een stijlvol kleurgebruik heeft de badkamer een high-end uitstraling gekregen. Dit is precies wat de bewoners voor ogen hadden en op esthetisch vlak voldoet de badkamer dan ook aan al hun wensen.

Badkamer, ligbad, De Eerste Kamer Badkamers, The Art Of Living

Praktische inrichting

Toch zijn de badkamers niet alleen een esthetisch hoogtepunt, maar voldoen ze zoals eerder werd benoemd ook op praktisch vlak. Beide badkamers zijn namelijk voorzien van ruime inloopdouches waarin je met twee personen tegelijk kunt douchen. In één badkamer vind je een heerlijk, luxe ligbad, waarin de bewoners volledig kunnen ontspannen en de andere badkamer beschikt over een dakkapel waarin een wastafelmeubel werd geplaatst. Deze werd volledig op maat gemaakt, waardoor hij naadloos in de ruimte opgaat. De twee mooie hangspiegels boven het meubel maken het geheel helemaal af. Het maatwerk meubilair bestaat uit massief hout. Wat zorgt voor een warme toets.

Royale hal

Doordat de twee woningen werden samengevoegd beschikt het huis nu over een royale hal. Er was zoveel ruimte dat de bewoners niet wisten wat ze hiermee moesten doen. Dit is dan ook de reden dat zij De Eerste Kamer Badkamers ook voor deze ruimte een wastafelmeubel lieten ontwerpen. Een wastafel die volledig in stijl is met de badkamers. Boven de wastafel hangt een schitterende ovale spiegel en er is gekozen voor een nisje met planken waar spullen in opgeborgen kunnen worden. Bovendien zijn dezelfde vloertegels in de hal gelegd als in één van de badkamers.

Over De Eerste Kamer Badkamers

Deze schitterende badkamer toont waar De Eerste Kamer Badkamers toe in staat is. Met hun persoonlijke aanpak weten ze keer op keer verwachtingen te overtreffen. Het maakt niet uit wat jouw wensen en eisen zijn, het bedrijf weet ze zo te vertalen dat jouw droombadkamer realiteit wordt. Er wordt dan ook keer op keer gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen, innovatieve technieken en maatwerk oplossingen. In de showroom van het bedrijf kun je inspiratie opdoen en ontdekken wat de mogelijkheden zijn. Bovendien zijn hier hun experts aanwezig die je meteen op weg kunnen helpen. Dus wil je jouw badkamer verbouwen? Dan is de showroom zeker een bezoekje waard.

Editor: Celine Jacobs

Datum: 29-08-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living