Moderne woning met luxe garagedeur

Different Doors

Het oogt niet altijd wat het lijkt, geldt ook voor deze woning. Op het eerste gezicht zien we een prachtige moderne, landelijke villa. Het typische rieten dak, de strak gestucte muren, grijstinten, omkaderd door een frisgroene voortuin. Als we net wat beter kijken, valt pas de garagedeur en loopdeur op. Deze zijn volledig weggewerkt in de gevel waardoor de illusie ontstaat dat de gevelbekleding volledig doorloopt over de breedte van de woning. Er kan maar één partij zijn die dit effect kan bewerkstelligen: Different Doors. 

Moderne woning, Different Doors, garagedeuren, The Art of Living

Moderne woning 

De moderne woning is voorzien van een horizontale houten sectionaaldeur, loopdeur en gevelbekleding. Het grootste gedeelte van de woning bestaat uit spierwit stucwerk. Om de witte vlakken te onderbreken had de klant de wens om zowel de loopdeur als sectionaaldeur in een diagonale lat uit te laten voeren. Toch vormt alles een fraaie eenheid. Omdat de garagedeur, loopdeur en gevelbekleding in dezelfde kleur bewerkt zijn als het rieten dak en de stenen details sluiten alle elementen naadloos op elkaar aan. 

Meer over Different Doors 

Different Doors is specialist in houten garagedeuren en richt zich voornamelijk op het hogere segment. Dit bedrijf durft anders te zijn dan anderen. Door jarenlange ervaring zijn de mogelijkheden onbegrensd en dat is terug te zien in de projecten. Maatdeuren die je nergens anders ziet. Omdat een garagedeur een groot gedeelte van de gevel beslaat, is het daarom belangrijk dat deze, naast praktisch en van hoge kwaliteit, ook perfect aansluit bij de uitstraling en het karakter van een woning. Dat begrijpt Different Doors als geen ander. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een moderne, landelijke of klassieke garagedeur: je bent hier aan het juiste adres. 

Editor: Media team

Datum: 04-02-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Different Doors