Moderne woning met rieten dak

RvdDG

Het is belangrijk dat je je thuis voelt in de ruimte waar je woont. Om dit voor elkaar te krijgen moet het complete concept aansluiten bij jouw woonwensen en leefstijl. RvdDG snapt dat als geen ander en ontwerpt duurzame en tijdloze woningen, die in hun volledigheid aansluiten bij de klanten. Het bedrijf gaat het gesprek aan en ontwerpt aan de hand daarvan een gedetailleerd plan. In deze ontwerpen wordt aandacht besteedt aan zowel vierkante meter en materialen als aan licht, routing, zichtlijnen en details. Deze prachtige woning, met rieten dak, is daar dan ook het perfecte voorbeeld van. Het is een totaalbeleving geworden.

Rieten dak, Architectuur, RvdDG

Unieke kenmerken

In een waanzinnig buitengebied werd ruimte gereserveerd voor de bouw van deze prachtige woonvilla van 750 m³. Er werd gekozen voor twee langgerekte volumes, die volledig opgaan in de groene omgeving. Het bijgebouw is duidelijk ondergeschikt aan de hoofdwoning, maar een transparante koppeling zorgt ervoor dat beide toch op subtiele wijze aan elkaar verbonden zijn. De villa heeft een rauwe, maar toch verfijnde uitstraling door de strakke details en het rieten dak. Hier heeft de woning dan ook zijn authentieke uiterlijk aan te danken.

Rieten dak, Architectuur, RvdDG

Van alle gemakken voorzien

Eenmaal binnen zal je ontdekken dat de zichtlijnen doorlopen, je hebt bijvoorbeeld zicht tot de nok. Op de begane grond werd ruimte ingedeeld voor een kantoor, een bijkeuken, een woonkamer met haard en een luxe keuken, die op het zuiden is georiënteerd. Hierdoor kan uitgekeken worden over de zitkuil in de tuin. Op de verdieping bevinden zich een badkamer en een slaapkamer. Hetzelfde geldt voor het souterrain, ook vind je hier een entertainmentruimte. De woning is werkelijk van alle gemakken voorzien.

Definitieve ontwerpfase

Deze fantastische woning moet nog gebouwd gaan worden en bevindt zich nog in de definitieve ontwerpfase. Het tekenwerk is af en de bewoners kunnen haast niet wachten om in hun nieuwe, stijlvolle woning met rieten dak te gaan wonen.